Arhiva objava HKOIG

Kolovoz 2019

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 11 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.
Arhiva starih stranica
460

Priopćenje predsjednika Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije

Poštovane kolegice i kolege ovlašteni inženjeri geodezije, danas me je kontaktirao veći broj naših članova i postavio upit o inicijativi za sazivanje Skupštine Komore, a koja je pokrenuta od nekih čla... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
447

Predavanje/tečaj/radionica: FRANCISKANSKI KATASTAR, Zagreb

Predavanje (2 sata) „FRANCISKANSKI KATASTAR“ koje organizira Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije održat će se u petak, 6.09.2019. s početkom u 13.00 sati u dvorani ˝Zagreb˝ poslovnog t... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
436

Objava o utvrđivanju vremena i mjesta o održavanju razgovora (intervjua) - zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme na radno mjesto glavnog tajnika Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije

Razgovor (intervju) sa kandidatima čije su prijave pravodobne i potpune i koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja održat će se dana 04. rujna 2019. godine u vremenskom razdoblju od 9:00 do 12:00 sa... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
463

Predavanje: PROPISI IZ PODRUČJA GEODETSKE DJELATNOSTI I PODRUČJA UPRAVNOG POSTUPANJA, Split

Predavanje na temu „PROPISI IZ PODRUČJA GEODETSKE DJELATNOSTI I PODRUČJA UPRAVNOG POSTUPANJA“ koje organizira Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije održat će se u srijedu, 11.09.2019. s ... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
404

Sudjelovanje HKOIG na javnim savjetovanjima za Pravilnik o obveznom sadržaju idejnog projekta i Pravilnik o obveznom sadržaju i opremanju projekata građevina

Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije sudjelovala je na savjetovanjima s javnošću za Pravilnik o obveznom sadržaju idejnog projekta i Pravilnik o obveznom sadržaju i opremanju projekata građe... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
485

Predavanja u organizaciji Udruge geodeta Požeško-slavonske županije, 06.09.2019., Požega

Udruga geodeta Požeško-slavonske županije organizira stručna predavanja koja će se održati u Požegi, Konferencijska dvorana Hrvatske gospodarske komore, Vukovarska 6, dana 6. rujna 2019. godine (... pročitaj više..


Arhiva starih stranica
424

Pravilnik o pojedinačnom prevođenju katastarskih čestica katastra zemljišta u katastar nekretnina objavljen u »Narodnim novinama«

U »Narodnim novinama« br. 72/2019 od 31.07.2019. godine objavljen je Pravilnik o pojedinačnom prevođenju katastarskih čestica katastra zemljišta u katastar nekretnina.  Ovim Pravilnikom propis... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
488

U MGIPU održan sastanak vezano uz izradu Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenom infrastrukturom

Na inicijativu Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja održan je dana 30. srpnja 2019. godine sastanak sa predstavnicima inženjerskih komora na temu izrade Zakona o postupanju s nezakonito i... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
455

Otvoren Forum HKOIG

Od 1. kolovoza 2019. godine otvoren je Forum HKOIG. Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije poziva sve svoje članove, vježbenike-kandidate te stručne suradnike i suradnike ovlaštenog inženjera ... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
611

Objavljen dodatak Objašnjenja vezano uz postupanje osoba ovlaštenih za obavljanje stručnih geodetskih poslove u primjeni odredbi Zakona o gradnji i Zakona o prostornom uređenju (KLASA: 932-01/19-01/47, URBROJ: 541-01/1-19-1, od 24. travnja 2019.)

Tijekom primjene predmetnog Objašnjenja Državne geodetske uprave pojavila se potreba za donošenjem Dodatka Objašnjenju a posebno u dijelu izrade Geodetske situacije stvarnog stanja terena u položajnom... pročitaj više..

Rezultati 1 - 11 od 11