Arhiva objava HKOIG

Rujan 2013

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 6 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.
Arhiva starih stranica
395

Savjetovanje DGU i HKOIG

Objavljujemo prezentacije koje su korištene tijekom održavanja Savjetovanja u organizaciji Državne geodetske uprave i Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije u razdoblju od 27. kolovoza do 05. ... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
379

Očitovanje Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije na nove propise i prijedloge novih propisa

Nakon provedenih savjetovanja Odbor za stručna pitanja i regulativu Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije razmotrio je sve prezentirane dokumente i pristigle primjedbe i prijedloge ovlaštenih... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
357

Ministrica graditeljstva i prostornoga uređenja Anka Mrak-Taritaš 12. rujna 2013. u Banskim dvorima predstavila je prijedloge Zakona o gradnji, Zakona o prostornom uređenju i Zakona o građevinskoj inspekciji

Novi se zakoni donose s ciljem ubrzanja procesa i njihove transparentne provedbe kako bi se smanjio prostor za nepravilnosti i manipulacije. Podloga za provedbu je Informacijski sustav prostornog uređ... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
411

Prijedlog plana normativnih aktivnosti za 2014. godinu Državne geodetske uprave

Temeljem odredbe članka 12. stavak 1. Zakona o procjeni učinaka propisa (NN br. 90/11) ravnatelj Državne geodetske uprave objavio je Prijedlog plana normativnih aktivnosti za 2014. godinu i ... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
395

Poziv na savjetovanje Komunalno gospodarstvo i nekretnine

Savjetovanje će se održati 30. rujna 2013. (ponedjeljak), u 9,30 sati Sheraton Zagreb Hotel, Kneza Borne 2, Zagreb. Prisustvovanje savjetovanju sudinocima nosi 1 bod iz područja zakonske regulati... pročitaj više..


Rezultati 1 - 6 od 6