Arhiva objava HKOIG

Rujan 2014

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 11 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.
Arhiva starih stranica
372

Generalna skupština CLGE, Reykjavik

U glavnom gradu Islanda, Reykjaviku od 25. do 27. rujna odrzana je Generalna skupština CLGE. Na skupštini je izabrano novo vodstvo organizacije. Na čelu će slijedeći period biti Maurice Barbieri, kole... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
444

Ruđer Bošković - Europski geodet godine 2016.

Na Generalnog Skupštini CLGE u Reykjaviku koja je održana danas 26.09.2014. godine, na prijedlog HKOIG predstavnika, Ruđer Bošković izabran je za Europskog geodeta godine 2016. Život i djelo R... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
354

Odbor za poljoprivredu o Prijedlogu zakona o komasaciji poljoprivrednog zemljišta

Odbor za poljoprivredu Hrvatskoga sabora raspravio je na 41. sjednici održanoj 24. rujna 2014. godine, Prijedlog zakona o komasaciji poljoprivrednog zemljišta, koji je predsjedniku Hrvatskoga sabora d... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
435

˝Globalna okolina, profil dionika i korporativno upravljanje u geodeziji˝, 03.- 05.10.2014.

Geodetski fakultet Sveučilišta u Zagrebu organizira međunarodnu znanstvenu konferenciju pod nazivom "Globalna okolina, profil dionika i korporativno upravljanje u geodeziji" (Global environment, stake... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
432

˝Profil dionika u geodeziji˝, 29.09.2014.

Stručno-znanstveni skup - Profil dionika u geodeziji 2: POSLOVNE PRAKSE U GEODEZIJI održati će se na Geodetkom fakultetu u Zagrebu 29.09.2014. godine. Skup je dio aktivnosti iz zna... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
320

Pravilnik o načinu provedbe stručnog nadzora građenja, obrascu, uvjetima i načinu vođenja građevinskog dnevnika te o sadržaju završnog izvješća nadzornog inženjera

Na temelju članka 60. Zakona o gradnji (»Narodne novine«, broj 153/2013) ministrica graditeljstva i prostornoga uređenja donijela je Pravilnik o načinu provedbe stručnog nadzora građenja, obrascu... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
338

2nd FIG Young Surveyors European Meeting, 7th October 2014, Berlin, Germany

It gives us great pleasure to invite Young Surveyors to our 2nd FIG Young Surveyors European Meeting in Berlin, Germany on 7th October 2014. The meeting is jointly organized by FIG Young Surveyors Net... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
362

Održan radni sastanak s predstavnicima poplavljenih područja

U subotu 13. rujna 2014. godine na području Općine Županja održana je proširena sjednica Upravnog odbora i konstituirajuća sjednica Područnog odbora Osijek Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezi... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
352

Reagiranje predsjednika HKOIG na dopis gospodina Bojana Mlatca

Poštovane kolegice i kolege ovlašteni inženjeri geodezije, nedavno je na e-mail adresu Komore zaprimljen dopis člana Komore Bojana Mlatca u kojem se iznose navodne nezakonitosti u postupanju i djelova... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
359

Franka Grubišić - pobjednica natjecanja Europskog vijeća geodeta

Franka Grubišić, studentica 1. godine preddiplomskog studija geodezije i geoinformatike pobjednica je studentskog natjecanja Europskog vijeća geodeta u kategoriji "Angažman studenata i mladih" svojim ... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
334

Radni sastanak predstavnika HKOIG i HUP-UGGS s ravnateljicom Agencije za poljoprivredno zemljište

U srijedu 3. rujna 2014. godine u Ministarstvu poljoprivrede održan je radni sastanak predstavnika HKOIG i HUP-UGGS s ravnateljicom Agencije za poljoprivredno zemljište, Mr.sc. Blaženkom Mičević. Hrva... pročitaj više..

Rezultati 1 - 11 od 11