Arhiva objava HKOIG

Siječanj 2020

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 19 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.
Arhiva starih stranica
449

Savjetovanje o nacrtu Pravilnika o sadržaju, obliku i održavanju katastarskog operata

Od petka, 31.01.2020. godine otvoreno je javno savjetovanje o nacrtu Pravilnika o sadržaju, obliku i održavanju katastarskog operata.    Opis savjetovanja: Pravilnik o sadržaju, obliku i... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
468

Priopćenje Izbornog povjerenstva

Svim članovima HKOIG sa pravom glasa    Sukladno uputi Izbornog povjerenstva, u ponedjeljak 27. siječnja 2020. godine, svim članovima Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije s pra... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
463

Arhiva starih stranica
480

Pravilnik o izdavanju vodopravnih akata objavljen u »Narodnim novinama«

U »Narodnim novinama« br. 9/2020 od 22.01.2020. godine objavljen je Pravilnik o izdavanju vodopravnih akata.    Pravilnikom se propisuje naziv i oblik vodopravnih akata, potrebni dokazi ... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
490

Evidencija obavljanja stručnih geodetskih poslova

Sukladno Zakonu o obavljanju geodetske djelatnosti („Narodne novine“, br. 25/18), u uredu, zajedničkom geodetskom uredu i pravnoj osobi registriranoj za obavljanje geodetske djelatnosti obvezno se vod... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
465

Objavljeni su programi kandidacijskih lista za izbor članova Skupštine HKOIG

Programi:    Program Kandidacijske Liste 1 Program Kandidacijske Liste 2 Program Kandidacijske Liste 3... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
419

8. međunarodna konferencija o inženjerskoj geodeziji i 4. međunarodni simpozij o inženjerskoj geodeziji - INGEO&SIG2020, 1. do 4. travnja 2020., hotel Palace Dubrovnik

Hrvatsko geodetsko društvo u organizaciji s Geodetskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu i Slovačkim tehničkim Sveučilištem u Bratislavi (Građevinskim fakultetom, Zavodom za geodeziju) o... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
443

Poziv za dostavu Izbornih programa

Pozivaju se podnositelji kandidacijskih lista da na mail adresu hkoig@hkoig.hr dostave svoje Izborne programe do srijede 22. siječnja 2020. godine do kraja dana.Programi pristigli nakon isteka naveden... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
469

Arhiva starih stranica
582

Obavijest o načinu aktivacije komorske kartice za digitalno potpisivanje dokumenata

U sigurnosnoj omotnici koju ste zaprimili pri uručenju kartice za digitalno potpisivanje nalaze se podaci za aktivaciju kartice i aktivaciju korisničkog računa na portalu moj.id.hr.    Z... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
439

Tečajevi u organizaciji tvrtke Prehnit d.o.o.

Otvorene su prijave za tečajeve u organizaciji tvrtke Prehnit d.o.o.  Raspored GIS tečajeva od siječnja do srpnja 2020. Program predavanja za ArcGIS i QGIS tečajeve Obrazac za prijavu Sve i... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
391

Izborno povjerenstvo HKOIG dana 14. siječnja 2020. godine utvrdilo je i objavljuje verificirane kandidacijske liste za izbor članova Skupštine Komore

Izborno povjerenstvo HKOIG dana 14. siječnja 2020. godine utvrdilo je i objavljuje verificirane kandidacijske liste za izbor članova Skupštine Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije.... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
430

Savjetovanje o Prijedlogu Uredbe o snimanju iz zraka

Od utorka, 14.01.2020. godine otvoreno je javno savjetovanje o Prijedlogu Uredbe o snimanju iz zraka.    Opis savjetovanja: Uredbom o snimanju iz zraka uređuje se snimanje iz zraka držav... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
459

Usklađenje poslovanja fizičkih i pravnih osoba koje obavljaju stručne geodetske poslove

Pozivaju se sve fizičke i pravne osobe koje imaju suglasnost za obavljanje stručnih geodetskih poslova sukladno ranije važećim propisima, da usklade svoje poslovanje s odredbama Zakona o obavljanju ge... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
473

Podsjetnik na obavezu pribavljanja suglasnosti Državne geodetske uprave za obavljanje stručnih geodetskih poslova iz članka 5. Zakona o obavljanju geodetske djelatnosti (NN 25/2018) do 21.06.2020. godine

Člankom 19. Zakona o obavljanju geodetske djelatnosti (NN 25/2018) propisano je da stručne geodetske poslove iz članka 5. stavaka 4., 5. i 6. navedenog Zakona može obavljati samo ovlašteni i... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
432

Priopćenje Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije

Poštovani članovi Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije,potaknuti brojnim vašim upitima ovim putem obavještavamo Vas da su sve službene informacije o radu Izbornog povjerenstva objavljene na ... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
417

Poziv na otvaranje kandidacijskih lista

Pozivaju se podnositelji kandidacijskih lista da pristupe otvaranju omotnica sa kandidacijskim listama za članove Skupštine Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije u mandatu 2020. – 2024., a ko... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
468

Raspored podjela korporativnih komorskih iskaznica za digitalno potpisivanje dokumenata i predaja zahtjeva za izdavanje korporativnih komorskih iskaznica za digitalno potpisivanje dokumenata (oni koji još nisu predali)

Obavještavamo sve ovlaštene inženjere geodezije, koji su već predali zahtjev (do 31. prosinca 2019. godine), da su izrađene korporativne komorske iskaznice za digitalno potpisivanje dokumenata. Podjel... pročitaj više..


Rezultati 1 - 19 od 19