Arhiva objava HKOIG

Prosinac 2015

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 8 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.
Arhiva starih stranica
360

Besplatni pravni savjeti

Za članove Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije organizirana je usluga pravne pomoći koja se sastoji od pružanja pravnih savjeta (usmenim ili pisanim putem).  Pravni savjeti su bespl... pročitaj više..


Arhiva starih stranica
357

Mišljenje HKOIG vezano za ulogu ovlaštenog inženjera geodezije u projektiranju i dopuštena odstupanja u gradnji

Stupanjem na snagu Zakona o prostornom uređenju (NN 153/13) i Zakona o gradnji (NN 153/13) 01.01.2014. godine u značajnoj je mjeri promijenjena uloga ovlaštenog inženjera geodezije koji sada s ostalim... pročitaj više..


Arhiva starih stranica
360

Savjetovanje o Nacrtu Pravilnika o topografskoj izmjeri i izradi državnih karata

Na Središnjem državnom portalu e-Savjetovanja otvoreno je savjetovanje o NACRTU PRAVILNIKA O TOPOGRAFSKOJ IZMJERI I IZRADI DRŽAVNIH KARATA. Poveznicu na Savjetovanje možete pronaći ovdje. Pozi... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
382

Prezentacije sa seminara "Katastar vodova" dostupne su za preuzimanje

U organizaciji Državne geodetske uprave i Europskog vijeća geodeta (CLGE) održan je 26. studenoga 2015. godine seminar „Katastar vodova“. Na seminaru je sudjelovao veliki broj zainteresiranih sudionik... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
372

Sastanak u Uredu predsjednice RH

Dana 02.12.2015. godine u Uredu predsjednice RH održan je sastanak na kojem se razgovaralo o stanju u geodetskoj struci i prijedlozima za postizanje najboljih rješenja vezanih uz sustav zemljišnih evi... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
370

Održan sastanak u Ministarstvu pravosuđa na temu uređenja imovinsko-pravnih odnosa i upisa u zemljišne registre postojećih infrastrukturnih objekata

18. studenog 2015. godine, u Ministarstvu pravosuđa održan je sastanak na temu uređenja imovinsko-pravnih odnosa i upisa u zemljišne registre postojećih infrastrukturnih objekata. Na sastanku su su pročitaj više..

Rezultati 1 - 8 od 8