Arhiva objava HKOIG

Ožujak 2015

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 5 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.
Arhiva starih stranica
367

4. Europski dan geodezije i geoniformacija

Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije i Geodetski fakultet Sveučilišta u Zagrebu pozivaju Vas na tradicionalnu proslavu obilježavanja Europskog dana geodezije i geoinformacija koja će se održ... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
356

Naredba o zrakoplovnoj sigurnosti

Kako bi do objave odgovarajućeg propisa omogućila pravni okvir za letenje sustavima bespilotnih zrakoplova, Hrvatska agencija za civilno zrakoplovstvo objavila je Naredbu o zrakoplovnoj sigurnost... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
345

Izrada geodetskih podloga za situacije građevina i zahvata u prostoru - upis u Upisnik obavljanja geodetske djelatnosti

Državna geodetska uprava dostavila je mišljenje o načinu ispunjavanja Upisnika obavljanja geodetske djelatnosti a vezano uz geodetske djelatnosti izrade podloga za situacije građevina i zahvata u pros... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
401

Euklid - Europski geodet godine 2015.

Euklid (grč.Εὐκλείδης, 330. pr. Kr. - 275. pr. Kr.) izabran je od Vijeće Europskih geodeta (CLGE) za Europskog geodetu godine 2015.  Sastavnice geodetske struke u Hrvatskoj tradicionalno će i ... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
376

Edukacija projektanata za sustav eDozvola, Osijek, 11.03.2015.

Upravni odjel za provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje grada Osijeka i Županijska komora Osijek s ciljem što potpunijeg informiranja, dana 11. ožujka (srijeda) 2015. godine s početkom... pročitaj više..

Rezultati 1 - 5 od 5