Arhiva objava HKOIG

Veljača 2014

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 5 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.
Arhiva starih stranica
356

Reagiranje HKOIG na Nacrt prijedloga Uredbe o procjeni nekretnina

HKOIG je dopisom dostavljenim MGIPU reagirala na nacrt prijedloga Uredbe o procjeni nekretnina.  Poštovani, Vezano uz poziv Ministarstva na davanje mišljenja o Nacrtu prijedloga Uredbe o proc... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
345

Mišljenje i pojašnjenja MGIPU o Zakonu o gradnji

Ministarstvo Graditeljstva i prostornog uređenja objavilo je mišljenje odnosno pojašnjenje za postupanje u nekim slučajevima vezano za novi Zakon o gradnji. → Pročitaj više... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
325

Prijedlog Zakona o Pomorskom dobru i morskim lukama

Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezija je uputila prijedloge Ministarstvu pomorstva, prometa i infrastrukture na tekst nacrta zakona za koje se nadamo da će biti uzeti prilikom izrade konačnog... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
359

mr. sc. Blaženka Mičević, dipl.ing.geod. imenovana novom ravnateljicom Agencije za poljoprivredno zemljište

Upravno vijeće Agencije za poljoprivredno zemljište na 16. sjednici imenovalo je mr. sc. Blaženku Mičević, dipl.ing.geod. ravnateljicom Agencije za poljoprivredno zemljište. Čestitamo kolegici mr... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
392

Pravilnik o geodetskom projektu (NN br. 12/14)

Na temelju članka 133. stavka 2. Zakona o prostornom uređenju (»Narodne novine« br. 153/2013) ravnatelj Državne geodetske uprave uz suglasnost ministrice nadležne za poslove prostornog uređenja donio ... pročitaj više..

Rezultati 1 - 5 od 5