Arhiva objava HKOIG

Lipanj 2011

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 11 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.
Arhiva starih stranica
393

Otvoreni poziv za prijavu/predaju prijedloga za dodjelu priznanja Komore

Na temelju članka 11. Pravilnika o jubilarnim nagradama i drugim priznanjima Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije, Upravni odbor Komore raspisuje  Pročitaj više... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
399

Obavijest za predavanja u organizaciji Građevinskog fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Instituta IGH d.d. - Aktualnost građevno tehničke regulative 2011"

U organizaciji Građevinskog fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Instituta IGH d.d. održati će se predavanja „Aktualnost građevno tehničke regulative 2011". Odlukom Odbora za trajno stručno usavršavanj... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
391

Predavanje na temu Funkcije zemljišnih knjiga održati će se u Hotelu Antunović, Zagreb, 29.06.2011. godine

Predavanje na temu "Funkcije zemljišnih knjiga" održati će se u Hotelu Antunović, Zagreb, 29.06.2011. godine.  PROGRAM PRIJAVNI OBRAZAC... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
385

dr.sc. Danko Markovinović izabran je za potpredsjednika Europskog vijeća geodeta

Na redovitoj Generalnoj skupštini Europskog vijeća geodeta („The Council of European Geodetic Surveyors" - CLGE) koja je održana od 6. do 7. svibnja 2011. godine u Opatiji, u organizaciji Hrvatske kom... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
382

Zakon o izmjenama Zakona o obavljanju geodetske djelatnosti

Zakon o izmjenama Zakona o obavljanju geodetske djelatnosti objavljen je u Narodnim novinama broj 61/11 od 03. lipnja 2011. godine i stupa na snagu osmoga dana od dana objave, odnosno 11. lipnja 2011.... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
380

Registar geografskih imena preseljen na novu internet adresu

Zbog pripajanja Hrvatskog geodetskog instituta Državnoj geodetskoj upravi Registar geografskih imena je preseljen na internet adresu http://cgn.dgu.hr/ IZVOR: http://www.dgu.hr... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
432

Radionica u organizaciji HGD - Udruge geodeta dalmacije, Split, 17.06.2011

Udruga geodeta Dalmacije organizira radionicu 17. lipnja (petak) 2011. godine s početkom u 17.00 sati u prostorijama DIT-a, Starčevićeva 24/c, Split.  Pročitaj više... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
385

Strategija razvoja geodetske djelatnosti

„Kaos u zemljišnim knjigama je glavni uzrok nekonkurentnosti Hrvatske – moramo ažurirati registre iz 19. stoljeća!“. Hrvatska udruga poslodavaca - Udruga geodetsko geoinformatičke struke i Hrvats... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
389

Arhiva starih stranica
398

Održan drugi radni sastanak o Izmjenama i dopunama Zakona o prostornom uređenju i gradnji i Nacrtu prijedloga Zakona o postupanju s nezakonitim građevinama

U prostorijama Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva u Zagrebu održan je drugi radni sastanak posvećen izmjenama i dopunama Zakona o prostornom uređenju i gradnji (Narodne ... pročitaj više..


Rezultati 1 - 11 od 11