Arhiva objava HKOIG

Veljača 2018

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 5 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.
Arhiva starih stranica
425

Poziv inženjerima na konzultacije - ZPU i ZG - Osječko - baranjska županija

Upravni odjel za prostorno uređenje i graditeljstvo Osječko–baranjske županije poziva ovlaštene arhitekte, inženjere građevinarstva i inženjere geodezije na sastanak koji će se održati dana 28. veljač... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
385

Predavanja: Geodetsko visoko obrazovanje za potrebe gospodarstva - Hrvatski kvalifikacijski okvir i Praćenje pomaka i deformacija brana

Udruga geodeta Dalmacije u petak 02.03.2018. godine održati će predavanja : 1. Geodetsko visoko obrazovanje za potrebe gospodarstva - Hrvatski kvalifikacijski okvir 2. Praćenje pomaka i deformacij... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
462

Predavanje: Osnovna geomagnetska mreža Republike Hrvatske

Organizator: Geodetski fakultet u Zagrebu Tema: Osnovna geomagnetska mreža Republike Hrvatske Predavači: prof. dr. sc. Mario Brkić i dr. sc. Marko Pavasović Mjesto: Geodetski ... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
464

e-aplikacija za prijavu polaganja stručnog ispita za obavljanje stručnih geodetskih poslova i izdavanje potvrde o položenom stručnom ispitu

Dana 13. veljače 2018. godine puštena je u službenu upotrebu nova e-usluga u sustavu e-Građani - Prijava za polaganje stručnog ispita za obavljanje stručnih geodetskih poslova i izdavanje potvrde o po... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
425

Predavanja u organizaciji Zagrebačke udruge geodeta, 02.03.2018.

Predavanja u organizaciji Zagrebačke udruga geodeta održati će se u petak 2. ožujka 2018. s početkom u 17.00 sati u prostorijama Hrvatskog inženjerskog saveza u Zagrebu, Berislavićeva 6/I kat. P... pročitaj više..

Rezultati 1 - 5 od 5