Arhiva objava HKOIG

Veljača 2017

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 11 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.


Arhiva starih stranica
443

Vlada RH prihvatila Nacrt prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o gradnji

Vlada RH je na sjednici od 16. veljače 2017. prihvatila izmjene i dopune Zakona o gradnji (Narodne novine 153/13) kako ih je predložilo Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja. Iz... pročitaj više..


Arhiva starih stranica
378

VLADA RH PRIHVATILA PROPISE IZ NADLEŽNOSTI MINISTARSTVA GRADITELJSTVA I PROSTORNOGA UREĐENJA

Vlada RH je na sjednici od 9. veljače 2017. prihvatila izmjene i dopune Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama (Narodne novine broj 86/12 i 143/13) i Zakona o prostornom u... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
388

Pravilnik o katastru infrastrukture na javnom savjetovanju

Opis savjetovanja: Ovim pravilnikom propisuje se sadržaj, način izradbe i vođenja katastra infrastrukture te uspostava jedinstvene baze podataka o infrastrukturi i obavijestima o tekućim ili planirani... pročitaj više..


Arhiva starih stranica
490

Nova Uredba o Tarifi upravnih pristojbi stupila na snagu

Dana 01. siječnja 2017. godine stupio na snagu Zakon o upravnim pristojbama (NN 115/16), a dana 01. veljače 2017. stupila je na snagu Uredba o Tarifi upravnih pristojbi (NN 8/17) kojom su propisane op... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
391

Objavljen Ispravak Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnoj izmjeri i katastru nekretnina

Nakon izvršene usporedbe s izvornim tekstom utvrđena je pogreška u Zakonu o izmjenama i dopunama Zakona o državnoj izmjeri i katastru nekretnina koji je objavljen u »Narodnim novinama« broj 121 od 23.... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
371

Predstavljene preporuke Vijeća za gospodarska pitanja Predsjednice Republike

Vijeće za gospodarska pitanja Predsjednice RH objavilo je 1. veljače "Preporuke" gdje se između ostalog navodi: „ZEMLJIŠNO KNJIŽNA PROBLEMATIKA - Sređene zemljišne evidencije jedna su od osnova i t... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
396

Predavanja u organizaciji Novog informatora: Elektroničke komunikacijske mreže velikih brzina

21. veljače 2017. u organizaciji Novog informatora održati će se predavanja vezana za elektroničku komunikacijsku infrastrukturu i povezanu opremu. Teme su usmjerene na telekomunikacijsku infrastruktu... pročitaj više..

Rezultati 1 - 11 od 11