Arhiva objava HKOIG

Studeni 2011

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 6 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.
Arhiva starih stranica
448

Zbirka kartografskih znakova

Zbirka kartografskih znakova sastavni je dio Pravilnika o kartografskim znakovima objavljenog u Narodnim novinama broj 104 od 13. rujna 2011. godine. Zbirkom je obuhvaćeno područje katastra, državne i... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
392

Zakon o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama

Geodetski elaborat za evidentiranje podataka o zgradama za potrebe ishođenja rješenja o izvedenom stanju prema Zakonu o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama (Uputa DGU) Pročitaj više... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
400

Radionica: Priprema i vođenje poduzetničkih projekata (IPARD)

Hrvatsko geodetsko društvo organizira radionicu "Priprema i vođenje poduzetničkih projekata(IPARD fond) koji se financiraju iz EU razvojnih fondova u pretpristupnoj fazi i nakon ulaska Republike Hrvat... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
401

Predavanje: Rad sa koordinatama u kartografskoj projekciji

U okviru jednogodišnjeg Plana i Programa stručnog usavršavanja za 2011/2012 god. kojeg je nositelj Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije, Udruga geodeta Osječko-baranjske župnije organizira d... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
400

Podjela na listove karata i katastarskih planova RH

Podjela na listove karata i katastarskih planova Republike Hrvatske u HTRS96/TM projekcijskom koordinatnom referentnom sustavu nalazi se na novoj Internet adresi.  Pročitaj više... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
386

Jednogodišnji plan stručnog usavršavanja

Objavljen je jednogodišnji Plan i Program stručnog usavršavanja za 2011/2012.godinu kojeg izvodi Geodetski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, u suradnji s Hrvatskom komorom ovlaštenih inženjera geodezije... pročitaj više..

Rezultati 1 - 6 od 6