Arhiva objava HKOIG

Listopad 2018

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 11 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.
Arhiva starih stranica
437

Vlada Republike Hrvatske usvojila je Nacrt konačnog prijedloga Zakona o državnoj izmjeri i katastru nekretnina

Vlada Republike Hrvatske je na svojoj 123. sjednici održanoj 31. listopada 2018. godine usvojila Nacrt konačnog  prijedloga Zakona o državnoj izmjeri i katastru nekretnina koji je Vladi... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
458

Novi pravilnici iz područja naftnog rudarstva objavljeni u »Narodnim novinama«

U »Narodnim novinama« broj 95/2018 od 26.10.2018. godine objavljeni su novi pravilnici iz područja naftnog rudarstva.  Pravilnik o građenju naftno-rudarskih objekata i postrojenja P... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
442

Predavanje: PRIMJENA GIS-a I LOKALNIH KARTOGRAFSKIH PROJEKCIJA U GEODETSKOJ PRAKSI

Udruga geodeta Osječko-baranjske županije organizira stručno predavanje koje će se održati 22. studenog 2018. godine s početkom u 11.00 sati u Osijeku, Trg Lava Mirskog 1 (gradska četvrt Gornji grad).... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
495

Omogućeno podnošenje zahtjeva za izdavanje suglasnosti i potvrde putem e-usluge

Od dana 16.10.2018. godine omogućeno je podnošenje e-zahtjeva za izdavanje suglasnosti za obavljanje stručnih geodetskih poslova te podnošenje e-zahtjeva i izdavanje e-potvrde o izdanoj suglasnosti po... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
430

11. SIMPOZIJ OVLAŠTENIH INŽENJERA GEODEZIJE, OPATIJA, 19. - 21. 10. 2018.

Zaključci :    Geodezija je interdisciplinarna znanost i struka koja je nezaobilazna pomoć svim ostalim tehničkim strukama: arhitektonskim, građevinskim, elektrotehničkim, strojarskim ... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
396

Predsjednik Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije Vladimir Krupa izabran je za dopredsjednika CLGE

Na generalnoj skupštini CLGE (Council of European Geodetic Surveyors - Comité de Liaison des Géomètres Européens) održanoj 5. listopada 2018. u Barceloni predsjednik Hrvatske komore ovlaštenih inženje... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
414

Novi pravilnici iz područja geodetske djelatnosti objavljeni u »Narodnim novinama«

U »Narodnim novinama« broj 90/2018 od 10.10.2018. godine objavljeni su novi pravilnici iz područja geodetske djelatnosti.  Pravilnik o sadržaju podataka evidencije obavljanja stručni... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
408

Savjetovanje o Nacrtu prijedloga Uredbe o snimanju iz zraka

Opis savjetovanja: Uredbom o snimanju iz zraka propisuje se izdavanje odobrenja za snimanje iz zraka državnog područja Republike Hrvatske koje obavljaju pravne i fizičke osobe registrirane za djelatno... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
413

Održan sastanak predstavnika DGU-a i HKOIG-a

U srijedu, 3. listopada 2018. godine u prostorijama Središnjeg ureda Državne geodetske uprave u Zagrebu, održan je sastanak predstavnika Državne geodetske uprave i Hrvatske komore ovlaštenih inženjera... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
421

Dostupna prezentacija HKOIG o Zakonu o obavljanju geodetske djelatnosti (NN 25/18)

Obavještavamo članove da je prezentacija o Zakonu o obavljanju geodetske djelatnosti (NN 25/18) sa otvorenih sjednica područnih odbora HKOIG održanih u Osijeku, Rijeci, Splitu, Zagrebu i Čakovcu dostu... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
414

Održana otvorena sjednica Područnog odbora Zagreb na temu novog Zakona o obavljanju geodetske djelatnosti

Nakon otvorenih sjednica područnih odbora HKOIG u Osijeku, Rijeci i Splitu u Zagrebu je u petak,  28.09.2018. godine održana otvorena sjednica Područnog odbora Zagreb na temu novog Zakona o obavl... pročitaj više..

Rezultati 1 - 11 od 11