Arhiva objava HKOIG

Veljača 2020

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 18 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.
Arhiva starih stranica
389

Poziv Izbornog povjerenstva na kandidiranje za izbor tijela Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije iz reda izabranih članova Skupštine Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije u mandatu 2020. - 2024. godina

Poziv na kandidiranje za izbor tijela Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije iz reda izabranih članova Skupštine Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije u mandatu 2020. - 2024. godina&n... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
446

GIS edukacija u organizaciji tvrtke Prehnit d.o.o.

Prehnit d.o.o. poziva sve zainteresirane da se prijave na GIS edukaciju.Organizira se 4 razine GIS tečajeva: Uvod u GIS (6 akademski sati), GIS ubrzani temeljni tečaj (24 akademska sata), GIS temeljni... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
459

Prva konstituirajuća sjednica Skupštine Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije

U četvrtak 12. ožujka 2020. godine u Poslovnom tornju ˝Chromos˝ u Zagrebu održana je prva konstituirajuća sjednica Skupštine Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije.   Za predsjednika ... pročitaj više..


Arhiva starih stranica
485

Zatvorene su prijave za predavanja u organizaciji Geotehničkog fakulteta

Zatvorene su prijave za predavanja u organizaciji Geotehničkog fakulteta.   Organizator predavanja Geotehnički fakultet Sveučilišta u Zagrebu obavještava sve zainteresirane da su zbog vel... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
515

Predavanja u organizaciji Udruge geodeta Dalmacije

Obavještavamo sve zainteresirane da će se u petak 28. veljače 2020.od 15 do 20 sati održati predavanja u organizaciji Udruge geodeta Dalmacije.   Predavanja su sljedeća: 1. BORIS PEKIĆ, ... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
440

Arhiva starih stranica
454

Zatvorene su prijave za predavanje "Izgradnja mosta Pelješac – značaj i uloga geodeta"

Zatvorene su prijave za predavanja "Izgradnja mosta Pelješac – značaj i uloga geodeta".   Organizator predavanja Hrvatska udruga bivših studenata i prijatelja Geodetskog fakulteta Sv... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
475

Predavanje: Izgradnja mosta Pelješac – značaj i uloga geodeta

Predavanje na temu "Izgradnja mosta Pelješac – značaj i uloga geodeta" održat će se 24.02.2020. godine na Geodetskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Kačićeva 26, Zagreb predavaonica 119/I kat.  ... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
605

Zbirka kartografskih znakova mjerila od 1:500 do 1:25 000 i prilozi Pravilnika o načinu izvođenja osnovnih geodetskih radova

Nastavno na objavu Pravilnika o kartografskim znakovima i Pravilnika o načinu izvođenja osnovnih geodetskih radova u »Narodnim novinama« br. 15/2020 od 07.02.2020. godine, na mrežnim stranicama Državn... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
469

Poziv predstavnicima kandidacijskih lista

Pozivaju se predstavnici kandidacijskih lista (po jedan predstavnik liste) da pristupe sjednici Izbornog povjerenstva na kojoj će se utvrditi rezultati izbora za članove Skupštine Hrvatske komore ovla... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
449

Arhiva starih stranica
457

Predavanja u organizaciji Geotehničkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

Predavanje na temu OSNOVE DALJINSKIH ISTRAŽIVANJA I GEOPROSTORNE ANALIZE U GIS-u održat će se od 5. do 6. ožujka 2020. godine, na Geotehničkom fakultetu, Hallerova aleja 7, Varaždin.   U ... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
456

Stručno usavršavanje u organizaciji Geodetskog fakulteta

Geodetski fakultet Sveučilišta u Zagrebu izvodi aktivnosti u sklopu Godišnjeg programa stručnog usavršavanja HKOIG za razdoblje 01.01. – 31.12.2020.  Prijava polaznika obavlja se isključi... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
530

Novi pravilnici iz područja geodetske djelatnosti objavljeni u »Narodnim novinama«

U »Narodnim novinama« br. 15/2020 od 07.02.2020. godine objavljeni su novi pravilnici iz područja geodetske djelatnosti i to:    Pravilnik o načinu čuvanja dokumentacije i podataka Prav... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
437

Priopćenje Izbornog povjerenstva

Svim članovima HKOIG sa pravom glasa   Nastavno na priopćenje Izbornog povjerenstva od 05.02.2020. godine, obavještavaju se članovi HKOIG sa pravom glasa, a koji iz bilo kojih razloga nis... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
436

Priopćenje Izbornog povjerenstva

Svim članovima HKOIG s pravom glasa  Sukladno uputi Izbornog povjerenstva, u ponedjeljak 27. siječnja 2020. godine svim članovima Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije s pravom glasa ... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
515

Predavanja u organizaciji Udruge geodeta Sisačko-moslavačke županije

Predavanja sa temama „Kvaliteta digitalnih katastarskih podataka“ i „Upotreba bespilotnih zrakoplova u svrhu snimanja iz zraka u RH“ održat će se u petak, 21. veljače 2020. godine, u dvorani Grand, To... pročitaj više..

Rezultati 1 - 18 od 18