Arhiva objava HKOIG

Lipanj 2019

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 12 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.
Arhiva starih stranica
434

Zatvorene prijave za predavanje u Zagrebu „PROPISI IZ PODRUČJA GEODETSKE DJELATNOSTI I PODRUČJA UPRAVNOG POSTUPANJA“

Zbog popunjenosti kapaciteta dvorane, sa danom 27.06.2019. godine,  zatvorene su prijave za predavanje na temu „PROPISI IZ PODRUČJA GEODETSKE DJELATNOSTI I PODRUČJA UPRAVNOG POSTUPANJA“... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
630

Puštena u uporabu nova e-usluga za članove Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije

Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije u suradnji sa Ministarstvom uprave i Financijskom agencijom razvila je novu e-uslugu Postupci vezani uz članstvo u Hrvatskoj komori ovlaštenih inžen... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
410

Produljen rok za prijavu aktivnosti u Program stručnog usavršavanja HKOIG za razdoblje 01.06. – 31.12.2019. godine

Obavještavamo sve zainteresirane strukovne organizacije, visoka učilišta i druge ovlaštene pravne osobe da je rok za dostavu prijava aktivnosti u godišnji program stručnog usavršavanja za razdoblje od... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
388

Podsjetnik na obavezu pribavljanja suglasnosti Državne geodetske uprave za obavljanje stručnih geodetskih poslova iz članka 5. Zakona o obavljanju geodetske djelatnosti (NN 25/2018)

Prijelaznim i završnim odredbama Zakona o obavljanju geodetske djelatnosti (NN 25/2018), članak 101., propisana je obaveza ovlaštenih inženjera geodezije koji stručne geodetske poslove obavljaju samos... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
435

Predavanje: PROPISI IZ PODRUČJA GEODETSKE DJELATNOSTI I PODRUČJA UPRAVNOG POSTUPANJA, Zagreb

Predavanje na temu „PROPISI IZ PODRUČJA GEODETSKE DJELATNOSTI I PODRUČJA UPRAVNOG POSTUPANJA“ koje organizira Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije održat će se u srijedu, 03.07.2019. s ... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
627

Objašnjenje DGU vezano uz izradu Geodetskog elaborata izvedenog stanja komunalne infrastrukture

Člankom 132. Zakona o komunalnom gospodarstvu (NN br. 68/2018) propisan je postupak evidentiranja komunalne infrastrukture u katastru i upis iste u zemljišnu knjigu u okviru kojeg se izrađuje geodetsk... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
589

Svečano puštanje u rad portala Katastar.hr

U utorak 11. lipnja 2019. godine, u 15 sati u Državnoj geodetskoj upravi svečano je pušten u rad portal Katastar.hr koji su u rad pustili, u svojstvu izaslanika Vlade Republike Hrvatske, ministar upra... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
456

Predavanje: PROPISI IZ PODRUČJA GEODETSKE DJELATNOSTI I PODRUČJA UPRAVNOG POSTUPANJA, Čakovec

Predavanje na temu „PROPISI IZ PODRUČJA GEODETSKE DJELATNOSTI I PODRUČJA UPRAVNOG POSTUPANJA“ koje organizira Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije održat će se uutorak, 02.07.2019. s po... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
423

PRIJAVE ZA ORGANIZIRANI POSJET SAJMU GEODEZIJE, GEOINFORMATIKE I UPRAVLJANJA PROSTOROM – INTERGEO 2019, STUTTGART

Poštovani članovi, u svrhu što boljeg praćenja novih trendova i tehnologija u geodetskoj profesiji Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije organizira za svoje aktivne članove (kojima članstvo ... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
405

Javno savjetovanje: Pravilnik o načinu izvođenja osnovnih geodetskih radova

Od utorka, 04.06.2019. godine otvoreno je javno savjetovanje za Pravilnik o načinu izvođenja osnovnih geodetskih radova.  Opis savjetovanja: Pravilnikom o načinu izvođenja osnovnih geodetskih ... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
505

Očitovanje HKOIG na održani sastanak sa DGU na temu objašnjenja Državne geodetske uprave „Postupanje osoba ovlaštenih za obavljanje stručnih geodetskih poslova vezanih za odredbe Zakona o gradnji i Zakona o prostornom uređenju“

Nastavno na obavijest o sastanku predstavnika Državne geodetske uprave (DGU) i Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije (HKOIG) na temu objašnjenja DGU „Postupanje osoba ovlaštenih za obavljanje... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
453

Održana 3. sjednica Odbora za etiku, stručna pitanja i propise HKOIG

U petak, 31. svibnja 2019. godine održana je 3. sjednica Odbora za etiku, stručna pitanja i propise Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije. Sjednici su uz predsjednika HKOIG Vladimira Krupu, ... pročitaj više..

Rezultati 1 - 12 od 12