Arhiva objava HKOIG

Siječanj 2018

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 9 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.
Arhiva starih stranica
435

Poziv za prijavu aktivnosti u Program stručnog usavršavanja za razdoblje 2018. - 2019.

Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije, kao nositelj programa stručnog usavršavanja osoba koje obavljaju stručne geodetske poslove, poziva zainteresirane fizičke i pravne osobe da dostave prij... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
440

Prijedlog Zakona o obavljanju geodetske djelatnosti prihvaćen na sjednici Vlade RH

Na 77. sjednici Vlade Republike Hrvatske održanoj 24.01.2018. godine prihvaćen je Prijedlog Zakona o obavljanju geodetske djelatnosti (ZOGD) te je upućen u saborsku proceduru na drugo čitanj... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
502

Predavanje Uloga geodezije u procesu gospodarenja autocestama i pripadajućim objektima

Organizator aktivnosti: Geodetski fakultet u Zagrebu Predavači: doc. dr. sc. Rinaldo Paar, doc. dr. sc. Ante Marendić Mjesto i vrijeme održavanja: Geodetski fakultet u Zagrebu, Kačićeva 26, Zagre... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
433

Predavanje Ciljevi moderne komasacije

Organizator aktivnosti: Geodetski fakultet u Zagrebu Predavači: prof. dr. sc. Siniša Mastelić-Ivić, doc. dr. sc. Hrvoje Tomić Mjesto i vrijeme održavanja: Geodetski fakultet u Zagrebu, Kačićeva 2... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
439

Održana proširena sjednica Upravnog odbora i konstituirajuća sjednica Područnog odbora Osijek

Dana 20.01.2018. godine u Slavonskom Brodu održana je konstituirajuća sjednica Područnog odbora Osijek na kojoj su sudjelovali članovi Upravnog odbora Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije i ... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
457

Radionica UREĐENJE MEĐE U POSTUPCIMA IZMJERE ZEMLJIŠTA I SUDSKOJ PRAKSI

Obavještavamo sve zainteresirane da će se radionica UREĐENJE MEĐE U POSTUPCIMA IZMJERE ZEMLJIŠTA I SUDSKOJ PRAKSI organizatora NOVI INFORMATOR d.o.o. održati 24. siječnja 2018. (srijeda) u 9.30 sati. ... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
352

Pojašnjenje odluke Ministarstva državne imovine o prijenosu ovlasti u dijelu koji se odnosi na davanje suglasnosti glede granica i oblika katastarskih čestica u postupcima katastarskih izmjera, na stvarno i mjesno nadležna državna odvjetništva

Državno odvjetništvo Republike Hrvatske dalo je pojašnjenje odluke Ministarstva državne imovine o prijenosu ovlasti u dijelu koji se odnosi na davanje suglasnosti glede granica i oblika katastarskih č... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
369

Podsjetnik na obavezu dostave podataka iz Upisnika obavljanja geodetske djelatnosti u obliku Godišnjeg izvješća

Podsjećamo naše članove na odredbe iz članka 6. Pravilnika o sadržaju i načinu vođenja upisnika obavljanja geodetske djelatnosti (NN 67/09) po kojima su ovlaštene osobe, pod što se podrazumi... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
370

Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću – Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o kartografskim znakovima

Opis savjetovanja: Ažuriranje i prilagodba Pravilnika o kartografskim znakovima te Zbirke kartografskih znakova mjerila od 1: 500 do 1:25 000 novim propisima i potrebama. Savjetovanje je otvoreno d... pročitaj više..

Rezultati 1 - 9 od 9