Arhiva objava HKOIG

Rujan 2016

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 5 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.
Arhiva starih stranica
353

Na sjednici Upravnog odbora i Područnog odbora Rijeka raspravljalo se o stanju zaprimljenih predmeta u PUK Rijeka - Odjelu za katastar Crikvenica

Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije dana 16. rujna 2016. godine održala je Proširenu sjednicu Upravnog odbora i Područnog odbora Rijeka. Uz predsjednika HKOIG i predsjednike područnih od... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
362

Razvijen novi diplomski studij održive i zelene gradnje na mediteranskom području

Na Fakultetu građevinarstva, arhitekture i geodezije (FGAG) u Splitu, u utorak 13. rujna 2016., završnom stručnom konferencijom obilježen je završetak projekta „Zelena i održiva gradnja na mediteransk... pročitaj više..


Arhiva starih stranica
413

Drugo dodatno osposobljavanje ovlaštenih inženjera geodezije temeljem Uredbe Komisije (EU) br. 74/2010

Dana 22. i 23. studenog 2016. održat će se drugo dodatno osposobljavanje ovlaštenih inženjera geodezije (članova Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije) koji stručne geodetske poslove obavljaj... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
378

Obavijesti Hrvatske agencije za civilno zrakoplovstvo vezane za rad sa bespilotnim zrakoplovima

HACZ objavila edukativne letke za VFR pilote i operatore sustava bespilotnih zrakoplova Uputstva za prijavljivanje neovlaštenog izvođenja letačkih operacija sustavima bespilotnih zrakoplova  ... pročitaj više..

Rezultati 1 - 5 od 5