Arhiva objava HKOIG

Lipanj 2016

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 9 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.

Arhiva starih stranica
342

Očitovanje HKOIG na sadržaj i način izrade Nacrta prijedloga Zakona o obavljanju geodetske djelatnosti s konačnim prijedlogom zakona

Dana 3. lipnja 2016. godine Državna geodetska uprava otvorila je javno savjetovanje sa zainteresiranom javnošću za Nacrt prijedloga Zakona o obavljanju geodetske djelatnosti na internetskoj stranici V... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
342

Predstavnici HKOIG dali ostavke na rad u Povjerenstvu za izradu Nacrta prijedloga Zakona o obavljanju geodetske djelatnosti

S obzirom da je Nacrt prijedloga Zakona o obavljanju geodetske djelatnosti s konačnim prijedlogom zakona stavljen dana 03. lipnja 2016. godine na javno savjetovanje na internetskoj stranici Vlade RH e... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
328

Savjetovanje o Prijedlogu Akcijskog plana u području reguliranih profesija u Republici Hrvatskoj za razdoblje od 2016. do 2018. godine

Akcijski plan predstavlja niz mjera i aktivnosti koje će se provoditi od 2016. do 2018. godine u svrhu ispunjenja postavljenoga cilja, a to je nositeljima stručnih kvalifikacija omogućiti olakšan pris... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
353

Savjetovanje o Nacrtu prijedloga Zakona o obavljanju geodetske djelatnosti s konačnim prijedlogom zakona

Opis savjetovanja: Zakon uređuje obavljanje stručnih geodetskih poslova iz područja državne izmjere, katastra nekretnina i katastra vodova, stručnih geodetskih poslova za potrebe prostornog uređenja i... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
331

Savjetovanje o Prijedlogu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama

Otvoreno je savjetovanje o Prijedlogu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama. Savjetovanje je otvoreno do 16.06.2016. godine a moguće mu je pristupiti&nb... pročitaj više..



Arhiva starih stranica
358

Code of Professional Qualifications for Property Surveyors

Na sastanku u Brusselu 14.03.2016. godine predstavnici sedam članica CLGE IG-PARLS (Interest Group of Publicly Appointed and Related Liberal Surveyors, www.clge.eu/ge), među kojima je i Hrvatska, potp... pročitaj više..

Rezultati 1 - 9 od 9