Arhiva objava HKOIG

Travanj 2016

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 9 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.
Arhiva starih stranica
362

Predavanja u organizaciji HKOIG – druga obavijest

Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije objavljuje programe i lokacije za predavanja koja će se održati u razdoblju od 03. do 06. svibnja 2016. godine u gradovima Osijek, Zagreb, Rijeka i Split... pročitaj više..


Arhiva starih stranica
352

Obilježen 5. Europski dan geodezije i geoinformacije posvećen Ruđeru Boškoviću - Europskom geodetu 2016.

U petak, 22. travnja 2016. u Hrvatskoj akademiji znanosti i umjetnosti održana je svečana akademija povodom obilježavanja 5. Europskog dana geodezije i geoinformacije posvećenog Ruđeru Josipu Bošković... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
396

Predavanja u organizaciji HKOIG, svibanj 2016. – prva obavijest

Predavanja u organizaciji Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije održati će se u razdoblju od 3. do 6. svibnja 2016. godine u gradovima Osijek, Zagreb, Rijeka i Split. Aktivnost: Preda... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
342

NAJAVA: Potpisivanje Izjave o spremnosti i opredijeljenosti za izradu, zajednički koncept i daljnje aktivnostivezane uz donošenje dokumenta ˝Geodetska politika˝

U srijedu 15.04.2015. godine s početkom u 11,00 sati u dvorani br. 17 (MMTF) Državne geodetske uprave, Gruška 20, Zagreb, održat će se svečano potpisivanje Izjave o spremnosti i opredijeljenosti za iz... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
355

Savjetovanje o prijedlogu iskaza i nacrtu prijedloga Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnoj izmjeri i katastru nekretnina

Savjetovanju možete pristupiti ovdje. Cilj donošenja Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnoj izmjeri i katastru nekretnina je usklađenje s Direktivom 2014/61/EU Europskog Parlamenta i ... pročitaj više..


Arhiva starih stranica
346

Reagiranje predsjednika HKOIG na blog Miodraga Šajatovića naslova „Hrvatska ima sjajan mehanizam stopiranja svake veće promjene“ - liderpress.hr

Predsjednik HKOIG gospodin Vladimir Krupa reagirao je na blog Miodraga Šajatovića naslova „Hrvatska ima sjajan mehanizam stopiranja svake veće promjene“ - liderpress.hr, od 31.03.2016. koji je komenti... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
363

Predsjednik HKOIG gostovao je danas u emisiji Hrvatskog radija ˝U mreži Prvog˝

Danas 01.04.2016. emitirana je emisija ˝U mreži prvog˝ na temu Reforma gruntovnice i katastra. U emisiji su gostovali predsjednik HKOIG Vladimir Krupa, ministar pravosuđa Ante Šprlje i predsjednik Udr... pročitaj više..

Rezultati 1 - 9 od 9