Arhiva objava HKOIG

Veljača 2015

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 4 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.
Arhiva starih stranica
347

Postupanja katastarskih ureda i ovlaštenih tvrtki vezana uz članke 136. i 148. Zakona o gradnji (NN br. 153/13)

Državna geoetska uprava dostavila je objašnjenje za Postupanja katastarskih ureda i ovlaštenih tvrtki vezana uz članke 136. i 148. Zakona o gradnji (NN br. 153/13). Pročitaj više... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
627

Aplikacija za konverziju sadržaja geodetskog projekta odnosno geodetske podloge za zahvat u prostoru iz DXF formata u GML format

Ravnatelj Državne geodetske uprave donio je Odluku o stavljanju u službenu primjenu Aplikacije za konverziju sadržaja geodetskog projekta iz DXF formata u GML format. WEB Aplikacija je dostupn... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
379

Poziv za sudjelovanje na radionici predstavljanja Pravilnika o sustavima bespilotnih zrakoplova

Kako bi omogućila stvaranje regulatornog okvira za letenje zrakoplovnim modelima i izvođenje letačkih operacija sustavima bespilotnih zrakoplova, Hrvatska agencija za civilno zrakoplovstvo donijela je... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
351

Poziv za prijavu aktivnosti u Program stručnog usavršavanja za razdoblje 2015. - 2016

Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije kao nositelj programa stručnog usavršavanja osoba koje obavljaju stručne geodetske poslove poziva zainteresirane fizičke i pravne osobe da dostave prijed... pročitaj više..

Rezultati 1 - 4 od 4