Arhiva objava HKOIG

Siječanj 2012

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 5 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.
Arhiva starih stranica
370

Odbor za stručna pitanja i regulativu - Obavijest članovima HKOIG-a

U studenom 2011. godine stavljene su u obveznu primjenu "Tehničke specifikacije za određivanje koordinata točaka u koordinatnom sustavu HTRS 96/TM", koje su izazvale brojne reakcije geodetskih stručnj... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
387

Magazin Geoinformatics

Europsko vijeće geodeta (CLGE), u suradnji s magazinom Geoinformatics, osiguralo je za svoje članice mogućnost za prijave za dobivanje magazina bez naknade.  Registracija je moguća online na&n... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
380

Prijedlog HKOIG Državnoj geodetskoj upravi

Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije je 13.12.2011. uputila prijedlog Državnoj geodetskoj upravi, koja je na prijedlog odgovorila dopisom od 16.01.2012.: Prijedlog HKOIG - DGU 13.12.2011.... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
369

Odluka o završetku prvog petogodišnjeg razdoblja za obveznike stručnog usavršavanja

Upravni odbor Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije donio je odluku o završetku prvog petogodišnjeg razdoblja za obveznike stručnog usavršavanja koji su stručno usavršavanje započeli do 31.03... pročitaj više..

Arhiva starih stranica
347

Utjecaj krize na geodetsku struku

Utjecaj krize na geodetsku struku i djelatnost očituje se, nažalost, u podacima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. U posljednje tri godine broj nezaposlenih diplomiranih inženjera geodezije porastao j... pročitaj više..

Rezultati 1 - 5 od 5