Arhiva objava HKOIG

March 2018

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 13 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.
Arhiva starih stranica
433

Sretan Uskrs!

Sretan Uskrs!  ... read more..

Arhiva starih stranica
387

Obavijesti vezano za upise u Imenik i evidencije HKOIG prema odredbama novog Zakona o obavljanju geodetske djelatnosti (NN 25/18)

Stupanjem na snagu novog Zakona o obavljanju geodetske djelatnosti (NN 25/18) na dan 22. ožujka 2018. godine izmijenjeni su uvjeti koji se odnose na upis u Imenik i evidencije HKOIG te obavljanje vjež... read more..

Arhiva starih stranica
422

Novi propisi

U "Narodnim novinama" objavljeni Zakon o izmjenama i dopunama zakona o zaštiti prirode i Uredba o izmjenama i dopunama Uredbe o okolišnoj dozvoli. Zakon o izmjenama i dopunama zakona... read more..

Arhiva starih stranica
425

21. ožujak, Svjetski dan geodeta (Global Surveyors Day)

Svim kolegama geodetima, u Hrvatskoj, Europi i cijelom svijetu koji danas slave svoj dan HKOIG želi sretan Svjetski dan geodeta! http://surveyorsday.com/... read more..

Arhiva starih stranica
597

21. ožujak, Svjetski dan geodeta (Global Surveyors Day)

Europsko vijeće geodeta (The Council of European Geodetic Surveyors - CLGE), zajedno sa Nacionalnim udruženjem profesionalnih geodeta SAD-a (National Society of Professional Surveyors  -&nbs... read more..

Arhiva starih stranica
412

Zakon o obavljanju geodetske djelatnosti objavljen u »Narodnim novinama«

U »Narodnim novinama« broj 25/2018 od 14.3.2018. godine objavljen je Zakon o obavljanju geodetske djelatnosti. Ovim se Zakonom uređuje obavljanje geodetske djelatnosti i stručnih geodetsk... read more..

Arhiva starih stranica
392

VI. Hrvatski Kongres o Katastru i Land Administration Domain Model 2018 radionica, 11.-14. travanj 2018., Zagreb

Hrvatsko geodetsko društvo (FIG član), u suradnji s Državnom geodetskom upravom (FIG pridruženi član), Geodetskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu (FIG akademski član), TU Delft, Katastrom Nizozemska ... read more..

Arhiva starih stranica
444

Predavanje: Evidentiranje cesta po Zakonu o cestama

Predavanja u organizaciji Udruge geodeta Osječko-baranjske županije održati će se 22. ožujka 2018. s početkom u 11.00 sati u Osijeku, Trg Lava Mirskog 1 (gradska četvrt Gornji grad). Prema programu... read more..

Arhiva starih stranica
414

Zakon o obavljanju geodetske djelatnosti donesen je na 7. sjednici Hrvatskog sabora 02. ožujka 2018. godine

KONAČNI PRIJEDLOG ZAKONA O OBAVLJANJU GEODETSKE DJELATNOSTI, drugo čitanje, P.Z.E. br. 169 - predlagateljica: Vlada Republike Hrvatske.  Zakon o obavljanju geodetske djelatnosti donesen je na ... read more..

Arhiva starih stranica
406

Zakon o poljoprivrednom zemljištu objavljen u »Narodnim novinama«

U »Narodnim novinama« broj 20/2018 od 1.3.2018. godine objavljen je Zakon o poljoprivrednom zemljištu. Ovim se Zakonom uređuje održavanje i zaštita poljoprivrednog zemljišta, korištenje... read more..

Arhiva starih stranica
416

Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću – Nacrt Pravilnika o geodetskim elaboratima

Opis savjetovanja: Nacrtom Pravilnika o geodetskim elaboratima propisuje se sadržaj i oblik geodetskih elaborata te način njihove izrade, pregledavanja i potvrđivanja. Savjetovanje je otvoreno do: ... read more..

Arhiva starih stranica
388

Vlada Republike Hrvatske jednoglasno je prihvatila amandman kojim je osigurana samostalnost rada Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije

Vlada Republike Hrvatske na 83. sjednici, 01. ožujka 2018. godine, prihvatila je amandman na Konačni prijedlog Zakona o obavljanju geodetske djelatnosti, drugo čitanje, P.Z.E. br. 169 Kluba zastupnika... read more..

Arhiva starih stranica
420

U Hrvatskom saboru održana rasprava o Zakonu o obavljanju geodetskoj djelatnosti

U Hrvatskom saboru dana 28. veljače 2018. godine održana je rasprava o Zakonu o obavljanju geodetske djelatnosti u drugom čitanju. Snimku rasprave i ostale vezane informacije mogu se naći na poveznici... read more..

Results 1 - 13 of 13