Arhiva objava HKOIG

October 2011

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 9 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.
Arhiva starih stranica
450

Zajednički informacijski sustav zemljišnih knjiga i katastra

Ravnatelj Državne geodetske uprave donio je Odluku o započinjanju Produkcije Zajedničkog informacijskog sustava zemljišnih knjiga i katastra u paralelnom radu u PUK Zadar i PUK Požega.  ... read more..

Arhiva starih stranica
387

Regionalni dan inženjera

U Mariboru je 25.10.2011. u organizaciji Inženirske zbornice Slovenije održan Regionalni dan inženjera pod nazivom Regionalne prakse naručivanja javnih radova u području graditeljstva.  U Mari... read more..

Arhiva starih stranica
404

Predavanja u organizaciji Udruge geodeta Istarske Županije

U organizaciji Udruge geodeta Istarske županije, održati će se 02. prosinca 2011. god. dva predavanja: "Novi propisi koji značajno utječu na rad ovlaštenih inženjera geodezije i katastarskih ureda" i ... read more..

Arhiva starih stranica
381

Pravilnik o parcelacijskim i drugim geodetskim elaboratima

Pravilnik o parcelacijskim i drugim geodetskim elaboratima Ravnatelj Državne geodetske uprave donio je Odluku o primjeni čl. 35. i 72. Pravilnika o parcelacijskim i drugim geodetskim elaboratima u PUK... read more..

Arhiva starih stranica
414

Održana Konferencija Katastar nekretnina temelj gospodarskog razvoja i konkurentnosti Republike Hrvatske

U četvrtak, 20. listopada 2011. godine u organizaciji HUP-Udruge geodetsko geoinformatičke struke i Hrvatske komora ovlaštenih inženjera geodezije održana je  konferencija: Katastar nekretnina te... read more..

Arhiva starih stranica
402

Tehničke specifikacije za određivanje koordinata točaka u koordinatnom sustavu RH

Odlukom ravnatelja Državne geodetske uprave od 10. listopada 2011. godine stavljaju se u službenu uporabu "Tehničke specifikacije za određivanje koordinata točaka u koordinatnom sustavu RH". Proči... read more..

Arhiva starih stranica
393

Konferencija: Katastar nekretnina temelj gospodarskog razvoja i konkurentnosti Republike Hrvatske

HUP-Udruga geodetsko geoinformatičke struke i Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije organiziraju konferenciju: Katastar nekretnina temelj gospodarskog razvoja i konkurentnosti Republike Hrvat... read more..

Arhiva starih stranica
385

IV. Simpozij ovlaštenih inženjera geodezije

Obaviještavamo sve zainteresirane da je dosegnut maksimum prijava za IV simpozij ovlaštenih inženjera geodezije i da prijavu više nije moguće ostvariti.   Organizacijski odbor.... read more..

Arhiva starih stranica
383

Predavanja Prikaz zakona o izmjenama i dopunama zakona o prostornom uređenju i gradnji i zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama

O B A V I J E S T U organizaciji Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu održavaju se predavanja “Prikaz zakona o izmjenama i dopunama zakona o prostornom uređenju i gradnji  i zakona o pos... read more..

Results 1 - 9 of 9