Arhiva objava HKOIG

May 2010

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 5 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.
Arhiva starih stranica
392

INSPIRE i NIPP u Hrvatskoj - stanje i perspektive

Predavanje INSPIRE i NIPP u Hrvatskoj - stanje i perspektive, u organizaciji Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije, održat će se u Opatiji, u petak 11. lipnja 2010.godine, s početkom u 1... read more..

Arhiva starih stranica
390

2. Europska konferencija o katastru i Generalna skupština CLGE, Bukurešt, 6. - 8.05.2010.

Predsjednik HKOIG Branko Kleković, dipl. ing. geod., član Upravnog odbora HKOIG dr. sc. Danko Markovinović, dipl. ing. geod. i načelnik odjela katastarskih izmjera i posebnih registara u DGU Antonio ... read more..

Arhiva starih stranica
368

Informativno/edukativna web stranica podjele na listove za službena mjerila karata Republike Hrvatske

Hrvatski geodetski institut je na adresi http://listovi.cgi.hr/">http://listovi.cgi.hr objavio informativno/edukativnu web stranicu podjele na listove za službena mjerila karata Republike... read more..

Arhiva starih stranica
370

Predavanje Koordinatni sustav, referentni sustav i referentni okvir za HTRS96, Dubrovnik 14.06.2010.

Predavanje Koordinatni sustav, referentni sustav i referentni okvir za HTRS96, u organizaciji Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije, održat će se u Dubrovniku, u ponedjeljak 14. lip... read more..

Arhiva starih stranica
348

Popunjena mjesta za predavanje Koordinatni sustav, referentni sustav i referentni okvir za HTRS96, doc.dr.sc. Željko Hećimović

Obavještavamo sve zainteresirane da su popunjena mjesta za predavanje Koordinatni sustav, referentni sustav i referentni okvir za HTRS96, doc.dr.sc. Željko Hećimović, koje će se održati 10.05.2010. u ... read more..

Results 1 - 5 of 5