Arhiva objava HKOIG

September 2017

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 13 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.
Arhiva starih stranica
405

Održana sjednica Odbora za stručna pitanja i regulativu HKOIG na temu propisa iz područja geodetske djelatnosti koji su trenutno u izradi

Dana 30.09.2017. godine u prostorijama Hrvatske komore ovlaštenih inženjera u Zagrebu održana je 3. sjednica Odbora za stručna pitanja i regulativu HKOIG (Odbor za SPIR) na temu propisa iz područja ge... read more..

Arhiva starih stranica
473

Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o potvrdi i naknadi za pravo puta

U »Narodnim novinama« broj 95/2017 od 22.9.2017. godine objavljen je Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o potvrdi i naknadi za pravo puta. Ovim Pravilnikom propisuje se postupak ... read more..

Arhiva starih stranica
372

Usvojena Strategija Nacionalne infrastrukture prostornih podataka 2020. i Strateški plan Nacionalne infrastrukture prostornih podataka za razdoblje 2017. - 2020.

Na 57. sjednici Vlade Republike Hrvatske ravnatelj Državne geodetske uprave dr.sc. Damir Šantek predstavio je Strategiju Nacionalne infrastrukture prostornih podataka kao i Strateški plan Nacionalne i... read more..

Arhiva starih stranica
389

Sastanak ovlaštenih inženjera geodezije iz Područnog odbora Rijeka

U subotu 23.09.2017. od 10 do 13 sati u dvorani Građevinskog fakulteta u Rijeci na Sveučilišnom kampusu održan je sastanak na kojem je prisustvovalo tridesetak članova Hrvatske komore ovlaštenih inžen... read more..

Arhiva starih stranica
507

10. SIMPOZIJ OVLAŠTENIH INŽENJERA GEODEZIJE: „Prostorni registri za budućnost˝

Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije - HKOIG organizira 10. SIMPOZIJ OVLAŠTENIH INŽENJERA GEODEZIJE: „Prostorni registri za budućnost˝, koji će se održati u Opatiji, u Grand Hotelu 4 Opatijs... read more..


Arhiva starih stranica
378

10. SIMPOZIJ OVLAŠTENIH INŽENJERA GEODEZIJE: „Prostorni registri za budućnost˝, 19.–22. listopad 2017., Opatija, Hrvatska

Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije (HKOIG) organizira 10. SIMPOZIJ OVLAŠTENIH INŽENJERA GEODEZIJE: „Prostorni registri za budućnost˝, koji će se održati u Opatiji, u Grand Hotelu 4 Opatijs... read more..

Arhiva starih stranica
398

Arhiva starih stranica
389

Poziv ovlaštenim inženjerima geodezije s područja PO Rijeka

Poštovani članovi s područja PO Rijeka, u cilju ostvarivanja što boljih uvjeta za nesmetano obavljanje geodetske djelatnosti Područni odbor Rijeka Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije poz... read more..

Arhiva starih stranica
394

Održana proširena sjednica Upravnog odbora i konstituirajuća sjednica Područnog odbora Rijeka

Dana 16.09.2017. godine u Ogulinu održana je proširena sjednica na kojoj su sudjelovali članovi Upravnog odbora HKOIG, PO Rijeka, i predstavnici u nezavisnim tijelima HKOIG sa tog područja. Za pred... read more..

Arhiva starih stranica
403

Program rada Upravnog odbora HKOIG

Upravni odbor Komore kao izvršno tijelo koje vodi poslovanje Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije, na drugoj sjednici održanoj 19. srpnja 2017. godine donio je Program rada za mandat 20... read more..

Arhiva starih stranica
408

Održana sjednica Odbora za stručna pitanja i regulativu HKOIG na temu homogenizacije katastarskih planova

Dana 09.09.2017. godine u prostorijama Hrvatske komore ovlaštenih inženjera u Zagrebu održana je sjednica Odbora za stručna pitanja i regulativu HKOIG na temu homogenizacije (poboljšanja kvalitete) ka... read more..

Arhiva starih stranica
435

UREĐENJE MEĐE U POSTUPCIMA IZMJERE ZEMLJIŠTA I SUDSKOJ PRAKSI, Zagreb, 20.09.2017.

Obavještavamo sve zainteresirane da će se radionica UREĐENJE MEĐE U POSTUPCIMA IZMJERE ZEMLJIŠTA I SUDSKOJ PRAKSI organizatora NOVI INFORMATOR d.o.o. održati 20. rujna 2017. (srijeda) u 9.30 sati. ... read more..

Results 1 - 13 of 13