Arhiva objava HKOIG

July 2014

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 8 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.
Arhiva starih stranica
333

Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o cestama

U Narodnim novinama br. 92 od 28.07.2014.objevljen je Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o cestama.  Pročitaj više... read more..

Arhiva starih stranica
306

Informacija o prijenosu Ugovora o višegodišnjem obveznom osiguranju ovlaštenih inženjera geodezije od profesionalne odgovornosti u obavljanju stručnih geodetskih poslova

U proteklom razdoblju Sunce osiguranje d.d. i Euroherc osiguranje d.d. su, kao članice Koncerna Agram, donijele odluku o prijenosu dijela poslova osiguranja, a između ostalog odnosi se na osiguranja o... read more..

Arhiva starih stranica
339

Reagiranje predsjednika HKOIG na intervju ministrice graditeljstva Anke Mrak Taritaš

U današnjem broju Večernjeg lista objavljeno je reagiranje predsjednika Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije gospodina Vladimira Krupe na intervju ministrice Anke Mrak Taritaš (VL, 14.06.201... read more..

Arhiva starih stranica
416

Osposobljavanje ovlaštenih inženjera geodezije temeljem Uredbe Komisije (EU) br. 73/2010

Radi se o ovlaštenim inženjerima geodezije (članova HKOIG) koji stručne geodetske poslove obavljaju samostalno u uredu ovlaštenog inženjera geodezije, u zajedničkom geodetskom uredu ili kao zaposlenic... read more..

Arhiva starih stranica
334

Pravilnik o priznavanju inozemnih stručnih kvalifikacija za regulirane profesije u području geodetske djelatnosti (NN 81/14)

Na temelju članka 17. stavka 4. Zakona o obavljanju geodetske djelatnosti (»Narodne novine« br. 152/2008, 61/2011 i 56/2013), ravnatelj Državne geodetske uprave donio je Pravilnik o priznavanju inozem... read more..

Arhiva starih stranica
346

Sastanak predstavnika HKOIG I HUP-UGGS sa ministricom Ankom Mrak-Taritaš

U srijedu 2. srpnja 2014. godine u Ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja održan je radni sastanak predstavnika HKOIG i HUP-UGGS sa ministricom Ankom Mrak-Taritaš. Uz ministricu na sastan... read more..

Arhiva starih stranica
428

Pravilnik o jednostavnim i drugim građevinama i radovima (NN 79/14)

Na temelju članka 128. stavka 1. i članka 153. stavka 2. Zakona o gradnji (»Narodne novine«, broj 153/2013) ministrica graditeljstva i prostornoga uređenja donijela je Pravilnik o jednostavnim i drugi... read more..

Arhiva starih stranica
344

Stručni razgovori i konzultacije za provedbu novih Zakona u Puli

Područni odbor Pazin Hrvatske komore arhitekata u suradnji s područnim odborima Rijeka Hrvatske komore inženjera građevinarstva, Hrvatske komore inženjera elektrotehnike, Hrvatske komore inženjera str... read more..

Results 1 - 8 of 8