Arhiva objava HKOIG

March 2014

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 7 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.
Arhiva starih stranica
343

Odgoda savjetovanja na temu Geodetski projekt

Savjetovanja na temu Geodetski projekt koja su trebala biti održana u razdoblju od 26.3. do 3.4.2014. godine odgađaju se. Razlog odgode je dodatna potreba da se usuglase pojedina tumačenja vezana uz p... read more..

Arhiva starih stranica
345

Savjetovanja o Geodetskom projektu – način postavljanja pitanja

Pitanja na temu geodetskog projekta  o kojima će se raspravljati u drugom dijelu svakog savjetovanja (poslije pauze) mogu se dostaviti na e-mail Komore regulativa@hkoig.hr minimalno dva... read more..

Arhiva starih stranica
373

Zakon o državnoj izmjeri i katastru nekretnina

Državna geodteska uprava objavila je objedinjene primjedbe predstavnika zainteresirane javnosti na Nacrt prijedloga iskaza o procjeni učinaka propisa za nacrt prijedloga Zakona o državnoj izmjeri i ka... read more..

Arhiva starih stranica
376

Program Savjetovanja u organizaciji HKOIG i DGU

Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije i Državna geodetska uprava u razdoblju od 26. ožujka do 03. travnja 2014. godine održati će savjetovanja na temu Pravilnik o geodetskom projektu (NN broj... read more..

Arhiva starih stranica
349

Otvorene su prijave za sudjelovanje na savjetovanjima na temu Geodetski projekt

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na savjetovanjima o Geodetskom projektu koja će se održati u ožujku i travnju 20104. godine prema već objavljenom rasporedu. Zainteresirani... read more..

Arhiva starih stranica
336

Provedba Zakona o gradnji

U svrhu ujednačene primjene Zakona o gradnji (NN 153/13) koji je stupio na snagu 1.1.2014. godine, Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja izdalo je objašnjenje vezano uz uporabnu d... read more..

Arhiva starih stranica
362

Geodetski projekt - savjetovanja u organizaciji HKOIG i DGU

Pozivamo članove HKOIG da svoje primjedbe, prijedloge i opažanja povezana na Pravilnik o geodetskom projektu i nove zakone o prostornom uređenju i gradnji upute na regulativa@hkoig.hr radi š... read more..

Results 1 - 7 of 7