Arhiva objava HKOIG

March 2019

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 12 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.
Arhiva starih stranica
427

OTVORENE PRIJAVE ZA ORGANIZIRANI POSJET SAJMU GEODEZIJE, GEOINFORMATIKE I UPRAVLJANJA PROSTOROM – INTERGEO 2019, STUTTGART

U svrhu što boljeg praćenja novih trendova i tehnologija u geodetskoj profesiji Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije organizira za svoje aktivne članove (kojima članstvo nije u mirovanju) po... read more..

Arhiva starih stranica
445

Uredba o snimanju iz zraka objavljena u »Narodnim novinama«

U »Narodnim novinama« broj 28/2019 od 22.03.2019. godine objavljena je Uredba o snimanju iz zraka.  Ovom Uredbom propisuju se uvjeti za izdavanje odobrenja za snimanje iz zraka državnog područ... read more..

Arhiva starih stranica
472

Uredba o snimanju iz zraka

Vlada Republike Hrvatske je na 148. sjednici održanoj 21. ožujka 2019. godine donijela Uredbu o snimanju iz zraka.   Uredbom o snimanju iz zraka propisuju se uvjeti za izdavanje odobrenja... read more..

Arhiva starih stranica
438

21. ožujak, Svjetski dan geodeta (Global Surveyors Day)

Europsko vijeće geodeta (The Council of European Geodetic Surveyors - CLGE), zajedno sa Međunarodnom udrugom geodeta (International Federation of Surveyors  - FIG) i Nacionalnim udruženjem profes... read more..

Arhiva starih stranica
439

Sudjelovanje HKOIG na javnim savjetovanjima za Zakon o prostornom uređenju i Zakon o gradnji

Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije sudjelovala je na savjetovanjima s javnošću za Konačni prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o gradnji i Konačni prijedlog Zakona... read more..


Arhiva starih stranica
459

Predavanje: PROPISI IZ PODRUČJA GEODETSKE DJELATNOSTI I PODRUČJA UPRAVNOG POSTUPANJA

Predavanje na temu „PROPISI IZ PODRUČJA GEODETSKE DJELATNOSTI I PODRUČJA UPRAVNOG POSTUPANJA“ koje organizira Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije održat će se u utorak, 26. ožujka 2019., s ... read more..

Arhiva starih stranica
442

Nacrt Standarda geodetskih usluga

Temeljem članka 110. stavka 2. Zakona o obavljanju geodetske djelatnosti (NN 25/2018), Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije obavezna je donijeti Standard geodetskih usluga kao opći akt Komor... read more..

Arhiva starih stranica
445

Objavljena mrežna usluga pregleda katastarskih čestica i katastarskih općina

Državna geodetska uprava kao subjekt NIPP-a učinila je dostupnom mrežnu uslugu pregleda katastarskih čestica i katastarskih općina.   Mrežna usluga pregleda katastarskih čestica i katasta... read more..

Arhiva starih stranica
439

Zatvorene su prijave za predavanja u organizaciji Zagrebačke udruge geodeta, Zagreb, 07.03.2019.

U ime organizatora Zagrebačke udruge geodeta obavještavamo sve zainteresirane da su zbog velikog broja prijava i ograničenog kapaciteta dvorane s datumom 5. ožujka 2019. ZATVORENE PRIJAVE za stručno p... read more..

Arhiva starih stranica
422

Predavanje: GEODETSKI POSLOVI NA UREĐIVANJU NEKRETNINA PUTEM SUDA, Osijek, 28.03.2019.

Predavanje na temu „GEODETSKI POSLOVI NA UREĐIVANJU NEKRETNINA PUTEM SUDA“ koje organizira Udruga geodeta Osječko-baranjske županije održati će se u Osijeku, 28. ožujka 2019., s početkom u 11.00 sati.... read more..

Arhiva starih stranica
505

Mrežne usluge prostornih podataka Državne geodetske uprave

Državna geodetska uprava je u okviru svojeg djelokruga rada razvila niz mrežnih usluga putem kojih se korisnicima omogućava pristup prostornim podacima.   Mrežne usluge pregleda u obliku ... read more..

Results 1 - 12 of 12