Arhiva objava HKOIG

August 2012

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 9 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.
Arhiva starih stranica
364

Izašao je novi digitalni broj GeoInformatics časopisa

U novom broju možete pročitati: 100 godina katastarske izmjere u Švicarskoj, ESRI Konferencija Pregled svih Totalnih stanica na tržištu... Uredništvo  ... read more..

Arhiva starih stranica
411

Radionica o legalizaciji - Slavonski Brod - obavijest

I ove godine Simpozij ovlaštenih inženjera geodezije održat će se u Opatiji, u hotelu 4 opatijska cvijeta u vremenu od 19.10.2012. do 21.10.2012. Hotel je priredio i posebnu ponudu za "early bookin... read more..

Arhiva starih stranica
362

Radionica o legalizaciji - Osijek - obavijest

Najavljena radionica o geodetskim postupanjima pri ozakonjenju nezakonito izgrađenih zgrada u Osijeku održat će se 30.08.2012. godine ( četvrtak ) u velikoj vijećnici Županijske skupštine u Osijeku, Ž... read more..

Arhiva starih stranica
381

Radionice - Geodetska postupanja pri ozakonjenju nezakonito izgrađenih zgrada

Državna geodetska uprava i Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije zajednički organiziraju radionice o geodetskim postupanjima pri ozakonjenju zgrada prema novom Zakonu o postupanju s nezakonit... read more..

Arhiva starih stranica
386

Upisivanje vrste djelatnosti za geodetski snimak izvedenog stanja nezakonito izgrađene zgrade

Za vrstu djelatnosti za izradu geodetskog snimka nezakonito izgrađene zgrade upisuje se vrsta djelatnosti iz članka 9. stavak 1. točka 10. za urede ovlaštenih inženjera geodezije i zajedničke geodetsk... read more..

Arhiva starih stranica
360

Uputa za postupanja

Uputa za postupanja katastarskih ureda i Središnjeg ureda Državne geodetske uprave vezano uz izdavanje uvjerenja sukladno odredbama članka 2. stavka 2. i članka 42. Zakona o postupanju s nezakonito iz... read more..

Arhiva starih stranica
378

Uključite se u izmjene Zakona o prostornom uređenju i gradnji

Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja pokreće postupak izmjene Zakona o prostornom uređenju i gradnji ('Narodne novine' 76/07, 38/09, 55/11, 90/11, 50/12). Zakonskim rješenjima koja će zam... read more..

Arhiva starih stranica
428

Imenovanje zamjenice ravnatelja DGU

Vlada Republike Hrvatske imenovala mr.sc. Blaženku Mičević dipl.ing.geod. za zamjenicu ravnatelja DGU. Sa kolegicom Mičević, kao osobom zaduženom za komunikaciju između DGU i HKOIG, komora je uspos... read more..

Arhiva starih stranica
398

Zaštita osobnih podataka

Predsjednik Komore donio je odluku o imenovanju službenika za zaštitu osobnih podataka HKOIG-a Pročitaj više... read more..

Results 1 - 9 of 9