Arhiva objava HKOIG

May 2015

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 9 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.
Arhiva starih stranica
370

Projekt BlueParking

Unatoč napretku mobilnost još uvijek predstavlja problem za osobe s invaliditetom. Iz tog razloga CLGE (Vijeće europskih geodeta) je pokrenuo projekt BlueParking.eu. Kao jedna od članica zadužena z... read more..

Arhiva starih stranica
353

Odgovor MGIPU na upit Komore vezano za tumačenje odredbi Zakona o gradnji, Zakona o prostornom uređenju, Pravilnika o obveznom sadržaju i opremanju projekata građevina i Pravilnika o geodetskom projektu

Na upit Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije vezano za tumačenje pojedinih odredbi Zakona o gradnji, Zakona o prostornom uređenju, Pravilnika o obveznom sadržaju i opremanju projekata građev... read more..

Arhiva starih stranica
363

Najava ciklusa radionica o aktualnim pitanjima vezano uz Geodetski projekt i ostala pitanja struke

Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije planira održati ciklus radionica o aktualnim pitanjima vezano uz geodetski projekt i ostala pitanja struke. Pozivamo članstvo da Komori putem e-maila ... read more..

Arhiva starih stranica
384

Jednogodišnji program stručnog usavršavanja za razdoblje 01.04.2015. - 31.03.2016. godine, nositelja Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije

Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije zaprimila je Suglasnost na jednogodišnji Program stručnog usavršavanja obveznika stručnog usavršavanja za razdoblje 01. travnja 2015. godine do 31. ožujk... read more..

Arhiva starih stranica
365

Uputa DGU vezano za obavljanje poslova državne izmjere i katastra nekretnina

Državna geodetska uprava je na traženje Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije izdala uputu vezano za slučajeve kada ovlašteni inženjer geodezije koji je izradio geodetski elaborat prestane bi... read more..

Arhiva starih stranica
387

Arhiva starih stranica
364

XVIII. susret hrvatskih geodeta

XVIII. susret hrvatskih geodeta u organizaciji Hrvatskog geodetskog društva održati će se od 12. do 14. lipnja 2015. godine u Zatonu. Prema programu stručnog usavršavanja 2015/2016 sudionicima&nb... read more..

Arhiva starih stranica
348

Objavljen Pravilnik o sustavima bespilotnih zrakoplova

U Narodnim novinama broj 49/15 od 6.svibnja 2015. objavljen je Pravilnik o sustavima bespilotnih zrakoplova. Pravilnik stupa na snagu osmog dana od dana objave u »Narodnim novinama«. Ovim Pravilnik... read more..

Arhiva starih stranica
325

Savjetovanje o Tezama i Prethodnoj procjeni za Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o državnoj izmjeri i katastru nekretnina

Državna geodetska uprava objavila je Poziv na savjetovanje o Tezama i Prethodnoj procjeni za Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o državnoj izmjeri i katastru nekretnina. Zainteresirana javnost mož... read more..

Results 1 - 9 of 9