Arhiva objava HKOIG

July 2017

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 8 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.
Arhiva starih stranica
416

Održan sastanak predstavnika HKOIG sa ravnateljem Državne geodetske uprave dr.sc. Damirom Šantekom

U petak 19. srpnja 2017. godine u prostorijama Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije održan je sastanak predstavnika HKOIG sa ravnateljem Državne geodetske uprave dr.sc. Damirom Šantekom. ... read more..

Arhiva starih stranica
442

Propisi MGIPU na javnom savjetovanju

21. srpnja 2017. - Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja izradilo je 'Nacrt Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o jednostavnim i drugim građevinama i radovima', 'Nacrt P... read more..

Arhiva starih stranica
407

Potpisani ugovori o javnim uslugama o obavljanju geodetsko katastarskih usluga

U ponedjeljak 17.7.2017. izvršeno je potpisivanje ugovora o javnim uslugama o obavljanju geodetsko katastarskih usluga u svrhu izrade katastra nekretnina na području 22 jedinice lokalne samo... read more..

Arhiva starih stranica
432

Nacrt prijedloga Zakona o obavljanju geodetske djelatnosti usvojen na današnjoj sjednici Vlade

Vlada Republike Hrvatske je na 47. sjednici, održanoj danas u Banskim dvorima, usvojila Nacrt prijedloga zakona o obavljanju geodetske djelatnosti.  Predloženim Zakonom o obavljanju geode... read more..

Arhiva starih stranica
415

Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o prostornom uređenju i Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama

U »Narodnim novinama« broj 65/2017 od 07.07.2017. godine objavljen je tekst Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o prostornom uređenju i Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o... read more..

Arhiva starih stranica
389

Savjetovanje o Prethodnoj procjeni za Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o Nacionalnoj infrastrukturi prostornih podataka

Sukladno obvezama koje proizlaze iz odredbi članka 16. Zakona o procjeni učinka propisa (NN br. 44/17) Državna geodetska uprava izradila je Prethodnu procjenu za Zakon o izmjenama i dopunama Zako... read more..

Arhiva starih stranica
382

Upravni odbor Komore imenovao je novi saziv Odbora za stručna pitanja i regulativu i Odbora za trajno stručno usavršavanje

Upravni odbor Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije na sjednici održanoj 3. srpnja 2017. godine donio je Odluku o imenovanjuOdbora za stručna pitanja i regulativu i Odluku o imenovanju&n... read more..

Arhiva starih stranica
390

Održana Konstituirajuća i izborna Skupština Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije

U ponedjeljak 03. srpnja 2017. godine u Poslovnom tornju ˝Chromos˝ u Zagrebu održana je Konstituirajuća i izborna Skupština Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije. Skupština Hrvatske komore... read more..

Results 1 - 8 of 8