Arhiva objava HKOIG

February 2012

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 6 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.
Arhiva starih stranica
360

Svečano obilježavanje 500. obljetnice rođenja Gerarda Mercatora i Prvoga dana europskih geodeta i geoinformacija

Hrvatsko kartografsko društvo poziva Vas i Vaše suradnike na svečano obilježavanje 500. obljetnice rođenja Gerarda Mercatora i Prvoga dana europskih geodeta i geoinformacija.  Pročitaj više... read more..

Arhiva starih stranica
385

Odluka ravnatelja Državne geodetske uprave od 10.02.2012. godine

Odluka ravnatelja Državne geodetske uprave od 10.02.2012. godine o odgađanju primjene "Tehničkih specifikacija za određivanje koordinata točaka u koordinatnom sustavu Republike Hrvatske"  ... read more..

Arhiva starih stranica
394

Dopis DGU od 20.01.2012.

HKOIG je zaprimila dopis od Državne geodetske uprave u vezi Izrade elaborata vodova za kućne priključke kojim se daje uputa o postupanju.  Pročitaj više... read more..

Arhiva starih stranica
395

Predavanje iz područja regulative 23.02.2012.

U organizaciji HKOIG održati će se Predavanje na temu: "Zabilježbe pravnih činjenica kao instrument zaštite prava na nekretninama" koje će održati prof.dr.sc.Tatjana Josipović Objava Prijavnica... read more..

Arhiva starih stranica
372

Predavanje iz područja regulative 21.02.2012.

U organizaciji HKOIG održati će se Predavanje na temu: "Posebni pravni režimi na nekretninama sa posebnim osvrtom na koncesije" koje će održati prof.dr.sc.Tatjana Josipović Objava Prijavnica... read more..

Arhiva starih stranica
393

dr.sc. Danko Markovinović novi ravnatelj DGU

Vlada Republike Hrvatske danas je na zatvorenom dijelu sjednice razriješila dužnosti dosadašnjeg ravnatelja Državne geodetske uprave dr.sc. Željka Bačića i imenovala dr.sc. Danka Markovinovića novim r... read more..

Results 1 - 6 of 6