Arhiva objava HKOIG

July 2012

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 7 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.
Arhiva starih stranica
391

Zakon o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama

U Narodnim novinama br. 86 od 27.07.2012. objavljen je Zakon o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama. Pročitaj više... read more..

Arhiva starih stranica
411

Obavijest DGU-a o nadogradnji CROPOS sustava

Kako bismo osigurali još bolju funkcionalnost i pouzdanost CROPOS sustava, izvršit će se nadogradnja svih sistemskih i programskih aplikacija. Instalacije i testiranja u kontrolnom centru odvijat će s... read more..

Arhiva starih stranica
387

Prezentacija Geoportala Državne geodetske uprave

Na konferenciji za novinare koju su 20. srpnja 2012. godine u Državnoj geodetskoj upravi (DGU) održali ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Ivan Vrdoljak i ravnatelj Državne geodetske uprave ... read more..

Arhiva starih stranica
384

Geoportal Državne geodetske uprave

Konferencija za novinareMinistar graditeljstva i prostornoga uređenja Ivan Vrdoljak i ravnatelj Državne geodetske uprave Danko Markovinović održat će konferenciju za novinare na kojoj će predstaviti p... read more..

Arhiva starih stranica
373

Hrvatski Sabor izglasao Zakon o postupanju sa nezakonito izgrađenim zgradama

Hrvatski je sabor većinom glasova izglasao Zakon o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama. Doneseni Zakon omogućit će bržu i lakšu legalizacija većeg broja nezakonito izgrađenih zgrada.  ... read more..

Arhiva starih stranica
393

Uključite se u izmjene Zakona o prostornom uređenju i gradnji

Pozivamo zainteresiranu stručnu i najširu zainteresiranu javnost da se aktivno uključi u kreiranje zakonskih rješenja... Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja pokreće postupak izmjene Z... read more..

Arhiva starih stranica
373

Vlada prihvatila nacrt konačnog prijedloga zakona o postupanju sa nezakonito izgrađenim zgradama

05.07.2012. - Vlada Republike Hrvatske prihvatila je na svojoj 37. sjednici održanoj danas, 05. srpnja 2012. godine Nacrt konačnog prijedloga zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama te ga read more..

Results 1 - 7 of 7