Arhiva objava HKOIG

September 2020

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 15 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.
Arhiva starih stranica
479

Sastanci na temu tumačenja i primjene odredbi Zakona o neprocijenjenom građevinskom zemljištu vezano za obavljanje stručnih geodetskih poslova

Na inicijativu Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije koja je dopisom iz srpnja 2020. prema Ministarstvu prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine te Državnoj geodetskoj upravi ...... read more..

Arhiva starih stranica
434

Poziv za prijavu aktivnosti u Godišnji program stručnog usavršavanja za razdoblje 1.1. – 31.12.2021. godine

Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije poziva zainteresirane strukovne organizacije, visoka učilišta i druge ovlaštene pravne osobe da dostave prijedloge za uključivanje aktivnosti u Godi... read more..

Arhiva starih stranica
468

Vladimir Krupa izabran za predsjednika Europskog vijeća geodeta - CLGE

Na Generalnoj skupštini Europskog vijeća geodeta – CLGE, održanoj u Ateni od 17. do 19. rujna 2020. godine, Vladimir Krupa, dipl.ing.geod., član Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije, je kao ... read more..

Arhiva starih stranica
480

13. SIMPOZIJ OVLAŠTENIH INŽENJERA GEODEZIJE – produljen rok za dostavu sažetaka

Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije – HKOIG, u suradnji s Council of European Geodetic Surveyors – CLGE, organizira 13. SIMPOZIJ OVLAŠTENIH INŽENJERA GEODEZIJE...  Hrvatska kom... read more..

Arhiva starih stranica
483

8. međunarodna konferencija o inženjerskoj geodeziji i 4. međunarodni simpozij o inženjerskoj geodeziji – INGEO&SIG2020, virtualna konferencija, 22.-23.10.2020.

Hrvatsko geodetsko društvo u organizaciji s Geodetskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu i Slovačkim tehničkim Sveučilištem u Bratislavi (Građevinskim fakultetom, Zavodom za geodeziju) organizira 8. me... read more..

Arhiva starih stranica
465

Forum HKOIG - Odgovori na pitanja postavljena tijekom webinara MGIPU i HKOIG: PRIMJENA NOVIH PROPISA U GRADNJI, održanog 22.07.2020. – 2. dio

Nastavno na webinar MGIPU i HKOIG: PRIMJENA NOVIH PROPISA U GRADNJI, održan 22.07.2020., jedan od predavača, gđa. Gordana Špehar Hafizović, voditeljica službe u Ministarstvu prostornoga uređenja, grad... read more..

Arhiva starih stranica
464

Odluka o uvjetima za izdavanje potvrde o obavljenom stručnom usavršavanju

Na temelju članka 50. stavka 4. u svezi sa člankom 63. stavkom 1. točkom 14. Zakona o obavljanju geodetske djelatnosti ("Narodne novine", br. 25/18), Upravni odbor Hrvatske komore ovlaštenih inženjera... read more..

Arhiva starih stranica
391

Savjetovanje o prijedlogu Plana zakonodavnih aktivnosti Državne geodetske uprave za 2021. godinu i Obrascu prethodne procjene za Nacrt prijedloga Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnoj izmjeri i katastru nekretnina

Od srijede, 9.9.2020. godine otvoreno je javno savjetovanje o prijedlogu Plana zakonodavnih aktivnosti Državne geodetske uprave za 2021. godinu i Obrascu prethodne procjene za Nacrt prijedloga Zakona ... read more..

Arhiva starih stranica
436

Obavijest o održanom sastanku predstavnika HKOIG i DGU

U ponedjeljak, 7.9.2020. godine održan je u prostorijama Središnjeg ureda DGU u Zagrebu sastanak predstavnika HKOIG i DGU, vezano za aktualne teme donošenja pravilnika iz područja geodetske djelatnost... read more..

Arhiva starih stranica
468

48th SLOVENIAN LAND SURVEYING DAY, obavijest o održavanju

U četvrtak, 17.9.2020. održat će se web konferencija – „48th SLOVENIAN LAND SURVEYING DAY, GEODESY AND QUALITY OF GEOSPATIAL DATA FOR GOOD DECISION-MAKING“.  Više detalja može se doznati ... read more..

Arhiva starih stranica
485

16th International Conference on Geoinformation and Cartography, obavijest o održavanju

U organizaciji Hrvatskog kartografskog društva održat će se od 24. do 27. 9. 2020. „16. međunarodna konferencija o geoinformacijama i kartografiji - 16th International Conference on Geoinformatio... read more..

Arhiva starih stranica
450

GIS edukacija i interaktivna web GIS edukacija u organizaciji tvrtke Prehnit d.o.o.

Prehnit d.o.o. poziva sve zainteresirane da se prijave na GIS edukaciju.  Organizira se 4 razine GIS tečajeva iz područja 5. – Informatizacija, web i digitalne tehnologije: Uvod u QGIS (6 akad... read more..

Arhiva starih stranica
429

13. SIMPOZIJ OVLAŠTENIH INŽENJERA GEODEZIJE - prva obavijest i poziv autorima

Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije – HKOIG, u suradnji s Council of European Geodetic Surveyors – CLGE, organizira 13. SIMPOZIJ OVLAŠTENIH INŽENJERA GEODEZIJE pod nazivom „Transf... read more..

Arhiva starih stranica
444

Obavijest o odgodi predavanja u organizaciji Udruge geodeta Požeško – slavonske županije

U ime organizatora Udruge geodeta Požeško – slavonske županije obavještavamo sve zainteresirane da se odgađa održavanje predavanja najavljeno za 04.09.2020. godine. Predavanja Inženjerska geodezi... read more..

Arhiva starih stranica
423

Očitovanja HKOIG na savjetovanjima o nacrtu Pravilnika o geodetskim elaboratima i nacrtu Pravilnika o registru zgrada

Očitovanja HKOIG na savjetovanjima o nacrtu Pravilnika o geodetskim elaboratima i nacrtu Pravilnika o registru zgrada   S danom 31.8.2020. zatvorena su javna savjetovanja o nacrtu Pr... read more..

Results 1 - 15 of 15