Arhiva objava HKOIG

May 2019

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 16 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.
Arhiva starih stranica
469

Inicijativa HKOIG za poboljšanjima Sustava digitalnih geodetskih elaborata – objava prijedloga i upita upućenih prema DGU

Sukladno zakonskim ovlastima, a potaknuta javljanjima velikog broja svojih članova, HKOIG je putem svojih stručnih tijela, Odbora za stručna pitanja i regulativu te Odbora za etiku, stručna pitanja i ... read more..

Arhiva starih stranica
418

Poziv za prijavu aktivnosti u Program stručnog usavršavanja

Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije poziva zainteresirane strukovne organizacije, visoka učilišta i druge ovlaštene pravne osobe da dostave prijedloge za uključivanje aktivnosti u godišnji ... read more..

Arhiva starih stranica
401

Najava završnih prezentacija natjecanja „Copernicus Hackathon Zagreb 2019“ u Splitu i Zagrebu, obavijest organizatora

U Sveučilišnom računskom centru Sveučilišta u Zagrebu održati će se 23. i 24. listopada ove godine, pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja i organizaciji Geodetskog fakulteta Sveučil... read more..


Arhiva starih stranica
475

Najava predavanja „PROPISI IZ PODRUČJA GEODETSKE DJELATNOSTI I PODRUČJA UPRAVNOG POSTUPANJA“

Nakon Pazina i Osijeka predavanja na temu „PROPISI IZ PODRUČJA GEODETSKE DJELATNOSTI I PODRUČJA UPRAVNOG POSTUPANJA“ koje organizira Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije održat će se prema s... read more..

Arhiva starih stranica
471

Objavljena najčešće postavljana pitanja i odgovori pristigli na SDGE korisničku podršku

Državna geodetska uprava je održala 6 radionica sa 177 službenika koji rade na poslovima pregleda i potvrđivanja geodetskih elaborata. Na radionicama su se sa službenicima analizirala najčešće postavl... read more..

Arhiva starih stranica
479

Održano predavanje: PROPISI IZ PODRUČJA GEODETSKE DJELATNOSTI I PODRUČJA UPRAVNOG POSTUPANJA

Predavanje na temu „PROPISI IZ PODRUČJA GEODETSKE DJELATNOSTI I PODRUČJA UPRAVNOG POSTUPANJA“ u organizaciji Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije održano je u srijedu, 22.05.2019. godine u p... read more..

Arhiva starih stranica
413

Održan sastanak na temu objašnjenja Državne geodetske uprave „Postupanje osoba ovlaštenih za obavljanje stručnih geodetskih poslova vezanih za odredbe Zakona o gradnji i Zakona o prostornom uređenju“

U petak, 17. svibnja 2019. godine u prostorijama Središnjeg ureda Državne geodetske uprave održan je sastanak predstavnika Državne geodetske uprave (DGU) i Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezi... read more..

Arhiva starih stranica
393

Javno savjetovanje: Nacrt Pravilnika o pojedinačnom prevođenju katastarskih čestica katastra zemljišta u katastar nekretnina

Od ponedjeljka, 13.05.2019. godine otvoreno je javno savjetovanje za Nacrt Pravilnika o pojedinačnom prevođenju katastarskih čestica katastra zemljišta u katastar nekretnina.  Opis savjetovanj... read more..

Arhiva starih stranica
587

Državna geodetska uprava pustila u probni rad redizajniranu mrežnu stranicu katastar.hr

Državna geodetska uprava je, u cilju daljnje digitalizacije svojeg poslovanja, redizajnirala stranicu katastar.hr približivši je građanima na način da su na jednom mjestu objedinjeni servisi koji se p... read more..

Arhiva starih stranica
480

Predavanje: PROPISI IZ PODRUČJA GEODETSKE DJELATNOSTI I PODRUČJA UPRAVNOG POSTUPANJA

Predavanje na temu „PROPISI IZ PODRUČJA GEODETSKE DJELATNOSTI I PODRUČJA UPRAVNOG POSTUPANJA“ koje organizira Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije održat će se u srijedu, 22.05.2019. s počet... read more..

Arhiva starih stranica
424

Očitovanje HKOIG na objašnjenje DGU „Postupanje osoba ovlaštenih za obavljanje stručnih geodetskih poslova vezanih za odredbe Zakona o gradnji i Zakona o prostornom uređenju“

Sukladno ovlastima propisanim člankom 57. Zakona o obavljanju geodetske djelatnosti (NN 25/2018) Odbor za etiku, stručna pitanja i propise Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije je na sjednici... read more..

Arhiva starih stranica
343

POZIV NA SASTANAK ovlaštenim inženjerima geodezije sa područja Osječko-baranjske županije u svezi primjene Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o gradnji (NN broj 39/19) i Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o prostornom uređenju (NN broj 39/19)

Upravni odjel za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša Osječko-baranjske županije poziva ovlaštene inženjere geodezije, elektrotehnike i strojarstva sa područja Osječko-baranjske županij... read more..

Arhiva starih stranica
435

Održan sastanak predstavnika sastavnica geodetske struke

U ponedjeljak, 06. svibnja 2019. godine u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca održan je redovni sastanak predstavnika sastavnica geodetske struke.  Sastanku su prisustvovali predsjednik H... read more..

Arhiva starih stranica
413

Održana konstituirajuća sjednica Odbora za etiku, stručna pitanja i propise HKOIG

U petak, 3. svibnja 2019. godine održana je konstituirajuća sjednica Odbora za etiku, stručna pitanja i propise Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije, koju je sukladno svojim ovlastima sazvao... read more..

Arhiva starih stranica
415

„Copernicus Hackathon Zagreb 2019“ natjecanje, obavijest organizatora

Poštovani članovi Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije, u Sveučilišnom računskom centru Sveučilišta u Zagrebu održati će se 23. i 24. listopada ove godine, pod pokroviteljstvom Ministarst... read more..

Results 1 - 16 of 16