Arhiva objava HKOIG

April 2020

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 12 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.
Arhiva starih stranica
451

Program stručnog usavršavanja HKOIG - GIS edukacija u organizaciji tvrtke Prehnit d.o.o.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave na interaktivnu web GIS edukaciju u organizaciji tvrtke Prehnit d.o.o.   Pružamo 4 razine GIS tečajeva: Uvod u GIS (6 akademski sati), GIS ubrzan... read more..

Arhiva starih stranica
411

Obavijest – prijave na predavanja e-learninga i linkovi za prijavu

Drage kolegice i kolege, Kako smo i najavili ovdje možete pronaći direktne linkove za kupnju ulaznica (prijavu na predavanja) stručnog usavršavanja koja će se održati od 06. do 09.05.2020. ... read more..

Arhiva starih stranica
448

Obavijest o početku provedbe stručnog usavršavanja putem e-learninga

Drage kolegice i kolege, Uspostavili smo sustav e-learninga pa se naše stručno usavršavanje može nastaviti dalje putem webinara. Webinari će se održavati putem virtualnih učionica sustava Adobe Connec... read more..

Arhiva starih stranica
473

Zakon o neprocijenjenom građevinskom zemljištu objavljen u »Narodnim novinama«

U »Narodnim novinama« br. 50/2020 od 24.04.2020. godine objavljen je Zakon o neprocijenjenom građevinskom zemljištu.   Ovim se Zakonom uređuje pojam, vrste, obuhvat i način identifikacije... read more..

Arhiva starih stranica
463

Zakon o izmjenama Zakona o nacionalnoj infrastrukturi prostornih podataka objavljen u »Narodnim novinama«

U »Narodnim novinama« br. 50/2020 od 24.04.2020. godine objavljen je Zakon o izmjenama Zakona o nacionalnoj infrastrukturi prostornih podataka.   Ovim zakonom usklađuje se Zakon o Naciona... read more..

Arhiva starih stranica
442

Inicijativa HKOIG za hitne izmjene ZOGD, daljnje aktivnosti

U odgovoru na predmetnu inicijativu Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije (dalje: Komora), Državna geodetska uprava (dalje: DGU) je istu načelno podržala, ali ne u smjeru pokretanja izmjena Z... read more..

Arhiva starih stranica
475

Stupio na snagu Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o provedbi Općeg poreznog zakona

Objavom u »Narodnim novinama« broj 43/2020 do 8. travnja 2020. stupio je sa danom 9. travnja 2020. godine na snagu Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o provedbi Općeg poreznog zakona. Ovim pr... read more..

Arhiva starih stranica
493

UPUTA ZA POSLODAVCE I RADNIKE – COVID 19

Ministarstvo rada i mirovinskog sustava izdalo je novu Uputu za poslodavce i radnike kod postupanja i provedbe mjera sigurnosti i zaštite zdravlja u okolnostima rizika od zarazne bolesti COVID-19... read more..

Arhiva starih stranica
461

Arhiva starih stranica
486

Izdavanje e-Propusnice od strane poslodavca – ureda ovlaštenog inženjera geodezije

Nastavno na prethodnu obavijest o izdavanju propusnice od strane poslodavca skrećemo pozornost uredima ovlaštenog inženjera geodezije da je, ukoliko imaju poteškoća sa izdavanjem propusnica na prije o... read more..

Arhiva starih stranica
527

Izdavanje e-Propusnice od strane poslodavca

Od 1. travnja 2020. godine na adresi https://epropusnice.gov.hr dostupan je sustav e-Propusnice koji omogućuje građanima jednostavno slanje zahtjeva za izdavanje propusnica korištenjem uslug... read more..

Arhiva starih stranica
451

Skupština Komore donijela Odluku o oslobađanju plaćanja II. obroka članarine za 2020. godinu

Poštovani ovlašteni inženjeri geodezije, obavještavamo Vas da je Skupština Komore, u uvjetima proglašene epidemije bolesti COVID–19 na području Republike Hrvatske te posljedičnog smanjenja gospodarske... read more..

Results 1 - 12 of 12