Arhiva objava HKOIG

January 2015

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 5 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.
Arhiva starih stranica
351

Postupanja katastarskih ureda vezana uz evidentiranje građevina u katastarskom operatu

Državna geoetska uprava objavila  je objašnjenje vezano uz uporabnu dozvolu za građevinu za koju se ne izrađuje geodetski projekt.  Pročitaj više... read more..

Arhiva starih stranica
336

Hrvatska agencija za civilno zrakoplovstvo je danas objavila nacrt Pravilnika o sustavima bespilotnih zrakoplova

Hrvatska agencija za civilno zrakoplovstvo je danas objavila nacrt Pravilnika o sustavima bespilotnih zrakoplova na svojim Internet stranicama. Pozivamo Vas da se s nacrtom upoznate i date svoje primj... read more..

Arhiva starih stranica
321

Evidencija ovlaštenih inženjera geodezije sa izdanom svjedodžbom Hrvatske agencije za civilno zrakoplovstvo javno dostupna na internetskim stranicama Komore

Od 20. siječnja 2015. godine „Evidencija ovlaštenih inženjera geodezije sa izdanom svjedodžbom Hrvatske agencije za civilno zrakoplovstvo“ postala je javno dostupna na internetskim stranicama Komore. ... read more..


Arhiva starih stranica
431

Obavijest DGU o dostavi Godišnjeg izvješća za 2014. godinu

Državna geodetska uprava putem svoje web stranice obavijestila je sve ovlaštene osobe za obavljanje geodetske djelatnosti da podatke iz Upisnika u obliku Godišnjeg izvješća za 2014. godinu u elek... read more..

Results 1 - 5 of 5