Arhiva objava HKOIG

July 2020

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 10 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.
Arhiva starih stranica
465

Savjetovanje o nacrtu Pravilnika o registru zgrada

Od petka, 31.7.2020. godine otvoreno je javno savjetovanje o nacrtu Pravilnika o registru zgrada.   Opis savjetovanja: Pravilnikom se propisuje sadržaj i način osnivanja, vođenja, prikupl... read more..

Arhiva starih stranica
480

Savjetovanje o nacrtu Pravilnika o geodetskim elaboratima

Od petka, 31.7.2020. godine otvoreno je javno savjetovanje o nacrtu Pravilnika o geodetskim elaboratima.   Opis savjetovanja: Pravilnik o geodetskim elaboratima propisuje sadržaj i oblik ... read more..

Arhiva starih stranica
460

Treća redovita sjednica Skupštine Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije

U četvrtak 16. srpnja 2020. godine u Poslovnom tornju ˝Chromos˝ u Zagrebu održana je treća redovita sjednica Skupštine Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije.   Skupština Komore d... read more..

Arhiva starih stranica
470

Obavijest o ponavljanju webinara MGIPU i HKOIG: PRIMJENA NOVIH PROPISA U GRADNJI

Drage kolegice i kolege, prije nešto više od godine dana su doneseni Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o prostornom uređenju i Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o gradnji (NN 39/2019), a prije oko... read more..

Arhiva starih stranica
500

Digitalna transformacija: „ELABORAT BEZ PAPIRA“!

Od 16. srpnja 2020. godine uvodi se potpuno digitalno postupanje u svim poslovnim procesima koji se odnose na digitalne geodetske elaborate predane putem SDGE sustava u ZIS i ukida se obveza dostave u... read more..

Arhiva starih stranica
476

Alumni anketa – obavijest Geodetskog fakulteta

U sklopu projekta LABIRINT – Razvoj i izrada standarda zanimanja, kvalifikacija i studijskih programa u geodeziji i geoinformatici, provodi se istraživanje u svrhu praćenja zapošljavanja i karijera di... read more..

Arhiva starih stranica
469

Treće dodatno osposobljavanje ovlaštenih inženjera geodezije – najava aktivnosti

Na inicijativu HKOIG održan je dana 6.7.2020. u prostorijama HKOIG sastanak predstavnika Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije i Hrvatske agencije za civilno zrakoplovstvo vezan za organizaci... read more..

Arhiva starih stranica
480

Stupila na snagu nova Uredba o snimanju iz zraka

U »Narodnim novinama« br. 77/2020 od 3.7.2020. godine objavljena je Uredba o snimanju iz zraka.   Ovom Uredbom uređuje se snimanje iz zraka državnog područja Republike Hrvatske. Ova Ured... read more..

Arhiva starih stranica
478

Savjetovanje o nacrtu Pravilnika o katastru infrastrukture

Od četvrtka, 2.7.2020. godine otvoreno je javno savjetovanje o nacrtu Pravilnika o katastru infrastrukture.   Opis savjetovanja: Pravilnikom propisuje se sadržaj, način izradbe, vođenja i... read more..

Arhiva starih stranica
474

Obavijest o održavanju webinara MGIPU i HKOIG: PRIMJENA NOVIH PROPISA U GRADNJI

Drage kolegice i kolege, Prije nešto više od godine dana su doneseni Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o prostornom uređenju i Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o gradnji (NN 39/2019), a prije oko... read more..

Results 1 - 10 of 10