Arhiva objava HKOIG

March 2020

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 18 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.
Arhiva starih stranica
392

Objašnjenje DGU vezano uz postupanje ovlaštenih inženjera geodezije i katastarskih ureda pri izradi i ovjeri geodetskih podloga za potrebe projekata propisanih Pravilnikom o obveznom sadržaju idejnog projekta te Pravilnikom o obveznom sadržaju i opremanju

lavni ravnatelj Državne geodetske uprave donio je objašnjenje vezano uz postupanje ovlaštenih inženjera geodezije i katastarskih ureda pri izradi i ovjeri geodetskih podloga za potrebe projekata propi... read more..

Arhiva starih stranica
444

Pravilnik o registru prostornih jedinica objavljen u »Narodnim novinama«

U »Narodnim novinama« br. 37/2020 od 27.03.2020. godine objavljen je novi Pravilnik o registru prostornih jedinica.   Ovim Pravilnikom propisuje se sadržaj registra prostornih jedinica, n... read more..

Arhiva starih stranica
451

Kako sačuvati radna mjesta, koje su opcije poslodavca i djelatnika, kako preživjeti krizu i izaći iz nje na što bolji način?

Drage kolegice i kolege ovlaštenici, U ovim turbulentnim vremenima za našu struku dostavljamo Vam informacije iz radno pravnih odnosa koje mogu biti korisne i poslodavcima i zaposlenicima.  P... read more..

Arhiva starih stranica
578

Kako predati zahtjev za odgodu plaćanja dospjelih poreza, doprinosa, pristojbi i sl.

Drage kolegice i kolege ovlaštenici/ poduzetnici, Proslijeđujemo vam obavijest i kratke informacije o stupanju na snagu Pravilnika o dopunama Pravilnika o provedbi Općeg poreznog zakona (NN 35/20).&n... read more..

Arhiva starih stranica
455

MJERE HRVATSKOG ZAVODA ZA ZAPOŠLJAVANJE

Slijedom upita članova Komore vezano uz navedene mjere, a zbog mnogih netočnih informacija koje su se pojavile u medijima ovih dana, upućujemo poslodavce da za informiranje koriste službene stranice Z... read more..

Arhiva starih stranica
478

Obavljanje terenskih radnji i mjerenja, izlaganja i predočavanja - odgovor Stožera civilne zaštite

Poštovani članovi Komore, na postavljeni upit Stožeru civilne zaštite Republike Hrvatske, dobili smo odgovor da se obavljanje terenskih radnji i mjerenja, izlaganja i predočavanja smatra neophodnim p... read more..

Arhiva starih stranica
450

Zajednički prijedlog pet inženjerskih komora za uvođenje hitnih mjera vezanih uz sektor graditeljstva

Potaknute nastalom situacijom u državi i svijetu uzrokovanom globalnom pandemijom virusa Covid 19 pet inženjerskih komora (Hrvatska komora arhitekata, Hrvatska komora inženjera građevinarstva, Hrvatsk... read more..

Arhiva starih stranica
436

Izviješće o radu tijela Komore i mjere rasterećenja za članove HKOIG

U cilju informiranja Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije objavljuje Izviješće o radu HKOIG u tjednu 16. - 20.03.2020. godine te Analizu  dosadašnjeg rada i mjere rasterećenja za članov... read more..

Arhiva starih stranica
436

Upit Stožeru civilne zaštite RH

Obzirom na specifičnosti obavljanja stručnih geodetskih poslova koji uključuju i terenske poslove Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije je dana 23.03.2020. od Stožera civilne zaštite RH zatra... read more..

Arhiva starih stranica
454

Prijedlog postupanja osoba koje obavljaju stručne geodetske poslove tijekom krize koronavirusa

Prateći nastalu situaciju i preporuke nadležnih tijela vezano za širenje virusa COVID-19 pozivamo sve naše članove i ostale osobe koje obavljaju stručne geodetske poslove na redovito informiranje i po... read more..

Arhiva starih stranica
466

Produženje roka upotrebe eOI za potpisivanje projekata do 31.05.2020.

Zbog najnovije situacije vezano za korona virus projektanti mogu projekte u sustavu eDozvole potpisivati s eOI do 31. svibnja 2020.   Uputa eOI Komorske kartice... read more..

Arhiva starih stranica
463

Arhiva starih stranica
461

Održana prva konstituirajuća sjednica Skupštine Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije

U četvrtak 12. ožujka 2020. godine u Poslovnom tornju ˝Chromos˝ u Zagrebu održana je prva konstituirajuća sjednica Skupštine Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije.   Za predsjednika ... read more..

Arhiva starih stranica
445

Priopćenje Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije o mjerama prevencije širenja zaraze korona virusom

Poštovani članovi Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije,  upućujemo Vas na mjere koje je Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije, kao pravna osoba s javnim ovlastima, a sukladno u... read more..

Arhiva starih stranica
495

Arhiva starih stranica
477

Predavanje u organizaciji Udruge geodeta Dalmacije, Split, 13.03.2020.

Obavještavamo sve zainteresirane da će se u petak 13. ožujka 2020.od 15 do 20 sati održati predavanja u organizaciji Udruge geodeta Dalmacije.  Predavanja su sljedeća: 1. doc.dr.sc. MATEO GAŠ... read more..

Arhiva starih stranica
447

Doneseni novi Program vježbeničke prakse s načinom provedbe i Odluka o naknadi za mentore za rad na vježbeničkoj praksi

Odlukama Upravnog odbora Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije doneseni su novi Program vježbeničke prakse s načinom provedbe i Odluka o naknadi za mentore za rad na vježbeničkoj praksi. &... read more..

Arhiva starih stranica
459

Obavijest - 06.03.2020. AKD Ured u Zagrebu ne radi

Obavještavamo Vas da radi tehničkih radova na aplikativnim rješenjima u petak 06.03.2020. godine neće biti moguće izdavanje komorskih kartica za digitalno potpisivanje dokumenata.  Od ponedjel... read more..

Results 1 - 18 of 18