Arhiva objava HKOIG

September 2019

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 17 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.
Arhiva starih stranica
428

Pravilnik o sadržaju i načinu vođenja očevidnika te sadržaju i obliku službene iskaznice geodetskog inspektora objavljen u »Narodnim novinama«

 »Narodnim novinama« br. 90/2019 od 25.09.2019. godine objavljen je Pravilnik o sadržaju i načinu vođenja očevidnika te sadržaju i obliku službene iskaznice geodetskog inspektora.  Ovim P read more..

Arhiva starih stranica
429

Zatvorene prijave za organizirani posjet gradilištu Pelješkog mosta

Zbog popunjenosti predviđenog broja mjesta, sa danom 30.09.2019. godine, zatvorene su prijave za organizirani posjet gradilištu Pelješkog mosta, za termin 5. i 6. listopad 2019. godine.   ... read more..

Arhiva starih stranica
425

Uredba o osnivanju prava građenja i prava služnosti na šumi i šumskom zemljištu u vlasništvu Republike Hrvatske objavljena u »Narodnim novinama«

U »Narodnim novinama« br. 87/2019 od 13.09.2019. godine objavljena je Uredba o načinu i uvjetima osnivanja prava građenja i prava služnosti na poljoprivrednom zemljištu u vlasništvu Republike Hrvatske... read more..

Arhiva starih stranica
440

Usklađenje poslovanja osoba koje imaju suglasnost obavljanja stručnih geodetskih poslova

Nastavno na podsjetnik obaveze pribavljanja suglasnosti Državne geodetske uprave za obavljanje stručnih geodetskih poslova iz članka 5. Zakona o obavljanju geodetske djelatnosti (NN 25/2018)... read more..

Arhiva starih stranica
424

OTVORENE PRIJAVE ZA ORGANIZIRANI POSJET GRADILIŠTU PELJEŠKOG MOSTA

U okviru Godišnjeg programa stručnog usavršavanja za razdoblje od 01.05. do 31.12.2019. godine Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije organizira za svoje članove i vježbenike-kandidate (kojima... read more..

Arhiva starih stranica
450

15th International Conference on Geoinformation and Cartography

15th International Conference on Geoinformation and Cartography Zagreb, Vodnjan, Pula, Brijuni, Venecija26. - 29. 9. 2019. Organizatori: Hrvatsko kartografsko društvo i Geodetski fakultet Sveučili read more..

Arhiva starih stranica
440

Predavanja u organizaciji Udruge geodeta Dalmacije, Split - 23.09.2019.

Udruga geodeta Dalmacije organizira stručna predavanja koja će se održati 23. rujna 2019. godine u dvorani B401 u FESB-u, Ruđera Boškovića 32, Split.  Teme predavanja: Prof. dr. sc. Nevio Rož... read more..

Arhiva starih stranica
432

Održano zadnje u nizu predavanja: PROPISI IZ PODRUČJA GEODETSKE DJELATNOSTI I PODRUČJA UPRAVNOG POSTUPANJA

Zadnje u nizu predavanja na temu „PROPISI IZ PODRUČJA GEODETSKE DJELATNOSTI I PODRUČJA UPRAVNOG POSTUPANJA“ u organizaciji Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije održano je u srijedu, 11. rujn... read more..

Arhiva starih stranica
432

Geodetsko društvo Herceg Bosne (GDHB) organizira IV. Kongres o katastru u Bosni i Hercegovini s međunarodnim sudjelovanjem, koji će se održati od 29. do 31. listopada u Neumu

Geodetsko društvo Herceg Bosne (GDHB) organizira IV. Kongres o katastru u Bosni i Hercegovini s međunarodnim sudjelovanjem, koji će biti održan od 29. do 31. listopada 2019. godine u Neumu.  ... read more..

Arhiva starih stranica
426

Tečajevi u organizaciji tvrtke Prehnit d.o.o.

Otvorene su prijave za tečajeve u organizaciji tvrtke Prehnit d.o.o. i to: PROGRAM OBRAZAC ZA PRIJAVU Sve informacije vezane za navedene tečajeve mogu se dobiti od organizatora aktivnosti P... read more..

Arhiva starih stranica
439

Otvorene su prijave za 12. simpozij ovlaštenih inženjera geodezije "Etika u struci?!"

Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije – HKOIG u suradnji s Council of European Geodetic Surveyors – CLGE organizira 12. SIMPOZIJ OVLAŠTENIH INŽENJERA GEODEZIJE pod naslovom „ETIKA U STRUCI ?!... read more..

Arhiva starih stranica
433

Pravilnik o načinu i uvjetima osnivanja prava građenja i prava služnosti na poljoprivrednom zemljištu u vlasništvu Republike Hrvatske objavljen u »Narodnim novinama«

U »Narodnim novinama« br. 84/2019 od 06.09.2019. godine objavljen je Pravilnik o načinu i uvjetima osnivanja prava građenja i prava služnosti na poljoprivrednom zemljištu u vlasništvu Republike Hrvats... read more..

Arhiva starih stranica
425

Javno savjetovanje: Pravilnik o kartografskim znakovima s pripadajućom Zbirkom kartografskih znakova

Od utorka, 03.09.2019. godine otvoreno je javno savjetovanje za Pravilnik o kartografskim znakovima s pripadajućom Zbirkom kartografskih znakova. Opis savjetovanja: Pravilnikom o kartografskim znak... read more..

Arhiva starih stranica
437

Javno savjetovanje: Nacrt Pravilnika o načinu uporabe zemljišta i zgrada te posebnim pravnim režimima

Od utorka, 03.09.2019. godine otvoreno je javno savjetovanje za Nacrt Pravilnika o načinu uporabe zemljišta i zgrada te posebnim pravnim režimima.  Opis savjetovanja: Pravilnikom o načinu upor... read more..

Arhiva starih stranica
470

Predavanje: PRIMJENA FOTOGRAMETRIJE I DALJINSKIH ISTRAŽIVANJA ZA PRIKUPLJANJE PODATAKA U GEODEZIJI

Geodetska udruga Primorsko-goranske i Ličko-senjske županije organizira 21.09.2019. u Senju stručno predavanje u okviru stručnog usavršavanja odobrenog od Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezij... read more..


Arhiva starih stranica
788

Smjernice za izradu elaborata iskolčenja građevine i iskolčenje građevine – poziv na davanje mišljenja

Prateći problematiku obavljanja stručnih geodetskih poslova za potrebe prostornoga uređenja i gradnje, te nakon razgovora sa predstavnicima Državne geodetske uprave po tim pitanjima, Odbor za etiku, s... read more..

Results 1 - 17 of 17