Arhiva objava HKOIG

April 2014

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 11 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.
Arhiva starih stranica
350

Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o geodetskom projektu

Državna geodetska uprava izradila je nacrt Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o geodetskom projektu koji je dostavljen Ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja na suglasnost i koji s... read more..

Arhiva starih stranica
356

Nacrt Pravilnika o jednostavnim i drugim građevinama i radovima

Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja otvorilo je javnu raspravu o Nacrtu Pravilnika o jednostavnim i drugim građevinama i radovima. Zainteresirana i stručna javnost može svoja mišljenja, ... read more..

Arhiva starih stranica
356

Dodatno osposobljavanje za obavljanje stručnih geodetskih poslova za zračne luke

Hrvatska agencija za civilno zrakoplovstvo donijela je 18. travnja 2014. godine Naredbu o zrakoplovnoj sigurnosti ASO-2014-002 kojom su propisani uvjeti i program dodatnog osposobljavanja fizičkih oso... read more..

Arhiva starih stranica
359

3. Europski dan geodezije i geoniformacija

Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije, Državna geodetka uprava i Geodetski fakultet Sveučilišta u Zagrebu pozivaju Vas na tradicionalnu proslavu obilježavanja Europskog da... read more..

Arhiva starih stranica
365

Predavanja u organizaciji Udruge geodeta dalmacije, Split, 25.04.2014.

Predavanja u organizaciji Udruge geodeta dalmacije, održati će se u prostorijama DIT-a, Starčevićeva 24/c, Split, u petak 25.04.2014. godine.   UDRUGA GEODETA DALMACIJE 25 travnja 2014 (Peta... read more..

Arhiva starih stranica
331

Odgoda Savjetovanja na temu geodetski projekt - druga obavijest

Obzirom na brojne upite prijavljenih sudionika ističemo da su savjetovanja odgođena do završetka dodatnih konzultacija Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja i Državne geodetske uprave i da ... read more..

Arhiva starih stranica
369

Poziv na savjetovanje o Nacrtu prijedloga Pravilnika o priznavanju inozemnih stručnih kvalifikacija

Državna geodetska uprava objavila je Nacrt prijedloga Pravilnika o priznavanju inozemnih stručnih kvalifikacija i pozvala sve zainteresirane da do 28.04.2014. godine putem obrasca dosta... read more..

Arhiva starih stranica
345

Javna rasprava o Nacrtu prijedloga Zakona o komasaciji poljoprivrednog zemljišta

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je Nacrt prijedloga Zakona o komasaciji poljoprivrednog zemljišta i pozvalo sve zainteresirane da do14.05.2014. godine, putem obrasca za sudjelovanje u sa... read more..

Arhiva starih stranica
373

Friedrich Georg Wilhelm von Struve- Europski geodet godine 2014

Friedrich Georg Wilhelm von Struve izabran je od Vijeće Europskih geodeta (CLGE) za Europskog geodetu godine 2014. Sastavnice geodetske struke u Hrvatskoj tradicionalno će i ove godine ob... read more..

Arhiva starih stranica
383

Predavanje o komasaciji zemljišta u organizaciji Udruge geodeta Osječko-baranjske županije

Udruga geodeta Osječko-baranjske županije organizira stručno predavanje koje će se održati 24. travnja 2014. s početkom u 11.00 sati u Osijeku, Trg Lava Mirskog 1 (gradska četvrt Gornji grad). &nbs... read more..

Arhiva starih stranica
367

Dopuna Programa vježbeničke prakse

Upravni odbor Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije doni je Dopunu Programa vježbeničke prakse s načinom provedbe. Dopuna Programa odnosi se na jasno definiranje koliki broj vježbenik... read more..

Results 1 - 11 of 11