Arhiva objava HKOIG

April 2013

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 5 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.

Arhiva starih stranica
395

Predstavljen Informacijski sustav prostornog uređenja

Čelnici Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja predstavili su na današnjoj konferenciji za novinare Informacijski sustav prostornog uređenja (ISPU) pomoću kojega zainteresirani građani, proj... read more..

Arhiva starih stranica
372

Javni poziv Grada Zagreba ovlaštenim inženjerima geodezije za pomoć pri legalizaciji građanima u stanju socijalne potrebe

Javni poziv Grada Zagreba ovlaštenim inženjerima geodezije za pomoć pri legalizaciji građanima u stanju socijalne potrebe.  ... read more..

Arhiva starih stranica
404

Projekt Blueparking.eu, Gotthard tunel brošura, Natječaj za studente

CLGE pokrenuo je projekt Blueparking.eu u koji će se uskoro uključiti i Hrvatska. Više možete pročitati OVDJE. Izašla je brošura u izdanju Inženjera geodezije Švicarske (IGS) o ulozi geodeta ... read more..

Arhiva starih stranica
390

Savjetovanje Upravljanje nekretninama – zakonodavni okvir i postupanja u praksi

Savjetovanje će se održati 13.lipnja 2013. godine. Hotel International, Zagreb, Miramarska 24 u organizaciji Narodnih novina d.d. Teme i predavači: Evidentiranje javnih i nerazvrstanih cesta u k... read more..

Results 1 - 5 of 5