Arhiva objava HKOIG

October 2012

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 9 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.
Arhiva starih stranica
391

Objašnjenje Državne geodetske uprave o postupanjima vezano za članke 123.-133. Zakona o cestama (NN 84/2011)

Ovim objašnjenjem pojašnjava se način na koji se izrađuje snimka izvedenog stanja, sadržaj, sastavni dijelovi i način izrade geodetskog elaborata izvedenog stanja, pregled i potvrđivanje tih elaborata... read more..


Arhiva starih stranica
396

Skupština CLGE izabrala novo vodstvo

Skupština CLGE je u Hannover prošli tjedan izabrala novo vodstvo. Dr.Sc. Danko Markovinović je velikom većinom glasova izabran za potpredsjednika.  Pročitaj više... read more..

Arhiva starih stranica
385

Popunjena mjesta za V. Simpozij ovlaštenih inženjera geodezije

Zbog velikog interesa, i popunjenih mjesta, obavještavamo sve zainteresirane da smo sa danom 05. listopada 2012. godine zatvorili prijave za V. Simpozij ovlaštenih inženjera geodezije koji će se održa... read more..

Arhiva starih stranica
400

Članak na internet portalu danas.hr

Odgovor prof.dr.sc. Josipa Tice na zahtjev za očitovanjem na članak objavljen putem internetskog portala danas.hr od 06.09.2012. Članak Odgovor... read more..

Arhiva starih stranica
384

Mišljenje MGIPU

Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja donijelo je mišljenje vezano uz Uputu DGU za izradu, sadržaj i izgled geodetskog snimka izvedenog stanja nezakonito izgrađene zgrade.  Pročitaj... read more..

Arhiva starih stranica
424

Izrada geodetske snimke izvedenog stanja nezakonito izgrađene zgrade - okvirne cijene

Na zahtjev Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja u dobivenu tablicu (predložak) Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije ispunila je okvirne cijene i dodala napomene označe... read more..

Arhiva starih stranica
395

Studenti Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu pobjednici međunarodnog natjecanja

Studenti Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu Diana Bečirević, Daria Dragčević, Jakov Maganić, Kristina Opatić i Ljerka Županović pobjednici su studentskog natjecanja Europskog vijeća geodeta za... read more..

Arhiva starih stranica
391

Postupanja u izradi geodetskog snimka nezakonito izgrađene zgrade - Obavijest

Povodom obavijesti od strane ovlaštenih inženjera geodezije da pojedini uredi nadležni za poslove prostornog uređenja i graditeljstva u postupcima za izdavanje Rješenje o izvedenom stanju prema odredb... read more..

Results 1 - 9 of 9