Arhiva objava HKOIG

September 2012

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 17 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.
Arhiva starih stranica
403

Primanje kod Predsjednika RH

Predsjednik Republike Hrvatske prof.dr. Ivo Josipović primio je 12. rujna 2012. godine predstavnike Hrvatske udruge poslodavaca - Udruge geodetsko geoinformatičke struke i Hrvatske komore ovlaštenih i... read more..

Arhiva starih stranica
381

Geodetska izmjera i geomehanički istražni radovi

Rumunjska tvrtka čije su glavne aktivnosti vezane uz kemijski i petrokemijski inženjering, te projektni menadžment traži hrvatske tvrtke specijalizirane za geodetsku izmjeru i geomehaničke istražne ra... read more..

Arhiva starih stranica
422

Tehničke specifikacije za određivanje koordinata točaka

Pozivamo sve zainteresirane da se aktivno uključe u kreiranje Tehničkih specifikacija za određivanje koordinata točaka u koordinatnom sustavu Republike Hrvatske. Primjedbe, prijedlozi i mišljenja mogu... read more..

Arhiva starih stranica
422

SDI Days - " 8. savjetovanje Kartografija i geoinformacije"

Odbor za trajno stručno usavršavanje HKOIG, odlučio je o dodijeli 15 (petnaest) bodova za skup 8. savjetovanje Kartografija i geoinformacije koji je uvršten u Program stručnog usavršavanja ovlaštenih ... read more..

Arhiva starih stranica
418

V. Simpozij - obavijest o dodjeli bodova za stručno usavršavanje

Odbor za trajno stručno usavršavanje HKOIG, nakon utvrđivanja konačnog programa predavanja, odlučio je o dodijeli 30 (trideset) bodova od čega 10 (deset) iz područja regulative za V. Simpozij ovlašten... read more..

Arhiva starih stranica
383

Edukacijski dan: Business Road to Qatar

Kako ponuditi i plasirati uslugu Kataru možda se može saznati na Drugom edukacijskom danu "Business Road to Qatar" u organizaciji Hrvatsko - katarske udruge koji će se održati 4. listopada u Zagrebu h... read more..

Arhiva starih stranica
452

Provedba Zakona o postupanju sa nezakonito izgrađenim zgradama - Objašnjenje

Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja izdalo je Objašnjenje nekh točaka Zakona. Pročitaj više... read more..

Arhiva starih stranica
384

Radionica o legalizaciji - Dubrovnik - obavijest

Najavljena radionica o geodetskim postupanjima pri ozakonjenju nezakonito izgrađenih zgrada u Dubrovniku održat će se 21.09.2012. godine (petak), u Oćinskom sudu u Dubrovniku, Zgrada pravosudnih tijel... read more..

Arhiva starih stranica
392

Radionica o legalizaciji - Zadar- obavijest

Najavljena radionica o geodetskim postupanjima pri ozakonjenju nezakonito izgrađenih zgrada u Zadru održat će se 14.09.2012. godine (petak), u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru, Obala Kralja Petra ... read more..

Arhiva starih stranica
379

Radionica o legalizaciji - Rijeka - obavijest

Najavljena radionica o geodetskim postupanjima pri ozakonjenju nezakonito izgrađenih zgrada u Rijeci održat će se 13.09.2012. godine (četvrtak), na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, Radmile... read more..

Arhiva starih stranica
388

V. Simpozij - prezentacija: 57 km dug Gotthard Basetunnel ispod Alpa: Izazovi za geomatiku

Najavljujemo izuzetno zanimljivu prezentaciju u sklopu V. Simpozija ovlaštenih inženjera geodezije - 57 km dug Gotthard Basetunnel ispod Alpa: Izazovi za geomatiku u kojoj će se dati pregled nad proje... read more..

Arhiva starih stranica
404

Predavanje "Primjena novih službenih geodetskih datuma RH" - Split

 Dana 14. rujna 2012. godine (petak) u 16 sati, na Fakultetu građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Splitu, Matice hrvatske 15, Split, održat će se predavanje na temu: "Primjena no read more..

Arhiva starih stranica
419

Predavanja iz područja regulative u Puli

U organizaciji Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije održati će se PREDAVANJA na temu:„POSTUPAK UREĐENJA MEĐE" i „POVEZIVANJE ZEMLJIŠNE KNJIGE I KNJIGE POLOŽENIH UGOVORA" koje će održati Dami... read more..

Arhiva starih stranica
381

Radionica o legalizaciji - Split - obavijest

Najavljena radionica o geodetskim postupanjima pri ozakonjenju nezakonito izgrađenih zgrada u Splitu održat će se 20.09.2012. godine (četvrtak) u amfiteatru Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geo... read more..

Arhiva starih stranica
414

Radionica o legalizaciji - Zagreb - obavijest

Najavljena radionica o geodetskim postupanjima pri ozakonjenju nezakonito izgrađenih zgrada u Zagrebu održat će se 06.09.2012. godine ( četvrtak ) u Hotelu Antunović , Zagrebačka avenija 100 a, 1... read more..

Arhiva starih stranica
404

Radionica o legalizaciji - Varaždin - obavijest

Najavljena radionica o geodetskim postupanjima pri ozakonjenju nezakonito izgrađenih zgrada u Varaždinu održat će se 05.09.2012. godine ( srijeda ) u dvorani Fakulteta za organizaciju i informatiku, P... read more..

Arhiva starih stranica
388

Savjetovanje o kartografiji i geoinformacijama

28. 9. 2012. u sklopu Dana infrastrukture prostornih podataka održat će se u Zagrebu 8. savjetovanje o kartografiji i geoinformacijama koje je uvršteno u program stručnog usavršavanja. Svi detalji dos... read more..

Results 1 - 17 of 17