Arhiva objava HKOIG

April 2012

Dobro došli na našu stranicu Arhive. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 11 naših članaka raščlanjenih na mjesece i godine.
Arhiva starih stranica
403

Međunarodni simpozij o inženjerskoj geodeziji

Hrvatsko geodetsko društvo organizira Međunarodni simpozij o inženjerskoj geodeziji koji će se održati u Slavonskom Brodu od 29.-30. svibnja 2012. godine.Simpozij se tradicionalno održava svake četvrt... read more..

Arhiva starih stranica
406

Program stručnog usavršavanja

Odbor za stručno usavršavanje objavljuje program stručnog usavršavanja nakon što je odobren od strane DGU-a.  Poveznica... read more..

Arhiva starih stranica
420

Zajednički informacijski sustav zemljišnih knjiga i katastra

Ravnatelj Državne geodetske uprave donio je Odluku o privremenom stavljanju izvan snage Odluke o započinjanju Produkcije Zajedničkog informacijskog sustava zemljišnih knjiga i katastra u paralelnom ra... read more..

Arhiva starih stranica
417

Program stručnog usavršavanja dobio suglasnost DGU

Državna geodetska uprava, na temelju zahtjeva Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije, izdaje suglasnost za jednogodišnji Program stručnog usavršavanja obveznika stručnog usavršavanja za razdob... read more..

Arhiva starih stranica
392

Stručno predavanje prof. Hećimovića u Splitu

Prof. Željko Hećimović će u Splitu 23.travnja 2012 održati srtučno predavanje na temu: NOVI HRVATSKI TERESTRIČKI REFERENTNI SUSTAV 1996 - HTRS96   Obavještavamo sve članove Hrvatske komore o... read more..

Arhiva starih stranica
378

Utjecaj krize na geodetsku struku - Statistika

HZZ je objavio novu statistiku trenda nezaposlenosti naše struke za proteklih 5 godina.  ... read more..

Arhiva starih stranica
394

Radionica br 1. HGD-a

Udruga geodeta Dalmacije organizira 20.travnja 2012. (petak) u 16 sati u dvorani Građevinskog fakulteta u Splitu, M. Hrvatske 15, RADIONICU BR. 1. u 2012. godini.  Pročitaj više... read more..

Arhiva starih stranica
382

Inženjerske iskaznice članova Komore

U najnovijem broju magazina Geoinformatics (3/2012) možete pročitati interview sa dr.sc. Dankom Markovinovićem, ravnateljem DGU i podpredsjednikom CLGE.  ... read more..

Arhiva starih stranica
498

Uredba o unutarnjem ustrojstvu DGU

Vlada Republike Hrvatske donijela je Uredbu o unutarnjem ustrojstvu Državne geodetske uprave.  Pročitaj više... read more..

Arhiva starih stranica
394

Izmjena i dopuna datoteke Kartografskih znakova

Zbog izmjena i dopuna datoteke katrografskih znakova mijenja se link za preuzimanje iste: Zbirka kartografskih znakova - link za preuzimanje... read more..

Arhiva starih stranica
385

Nacrt prijedloga izmjena i dopuna Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama

Ministar graditeljstva i prostornoga uređenja gospodin Ivan Vrdoljak održao je danas konferenciju za novinare na kojoj je predstavljen Nacrt prijedloga izmjena i dopuna Zakona o postupanju s nezakonit... read more..

Results 1 - 11 of 11