Obavijest o održavanju online radionice: Snimanje fasada za potrebe rekonstrukcije

Obavijest o održavanju online radionice: Snimanje fasada za potrebe rekonstrukcije

U utorak, 4.10.2022. s početkom u 11.00 sati, u trajanju od šest (6) akademskih sati održat će se u organizaciji tvrtke Geo-centar d.o.o online radionica pod nazivom:

„Snimanje fasada za potrebe rekonstrukcije“

Cilj radionice je predstaviti metodologije koje se u praksi koriste za potrebe detaljnog snimanja fasada u svrhu rekonstrukcije. Poseban naglasak će se staviti na mogućnosti kombiniranja laserskih i fotogrametrijskih mjerenja, kao i na najčešće tražene izlazne proizvode takvih poslova. Uz teoretska pojašnjenja, sve će biti popraćeno praktičnim primjerima.

Predavači:
Viktor Mihoković, mag. ing. geod. et geoinf.
Luka Zalović, mag. ing. geod. et geoinf.

Radionica će se održati online, putem YouTube platforme, a upute za pristup bit će dostavljene polaznicima dan prije termina predavanja.

Prijave su moguće do ponedjeljka 3.10.2022. do 16:00 sati. Potrebno se prijaviti putem online obrasca (poveznica) i poslati potvrdu o uplati kotizacije do navedenog datuma.

Ova radionica uvrštena je u Godišnji program stručnog usavršavanja HKOIG za 2022. te je vrednovana sa ukupno šest (6) akademskih sati iz Područja 2 Programa stručnog usavršavanja HKOIG.

Poveznica na obrazac za prijavu: