Predavanje u organizaciji tvrtke geomir.software

Stručna usavršavanja
computer-g93e2fe565_1920
  5. Lip 2024. 13:00

Tvrtka geomir.software poziva na prisustvovanje online predavanju pod nazivom „Korištenje topologija pri izradi pisanog dijela elaborata nove izmjere softverom G6CAD“.

Predavači će u trajanju od dva akademska sata prikazati kako iz inicijalnog DKP-a, koji je dio grafičkog dijela elaborata, korištenjem posebno za tu svrhu pripremljenih topoloških operacija, izraditi obavezne datoteke ADRESE.CSV, CESTICE.CSV, CESTICE_PPR.CSV, KBR.CSV, PPR.CSV, UPORABE.CSV, ZGRADE.CSV. Tijekom predavanja bit će riječi o teoriji topologijskih algoritama, pročišćavanju geometrije crteža, pripremi tematskih poligona te stvaranju navedenih datoteka.

Predavači:

Zorana Filak, dipl.ing.geod.

Vanja Miletić, mag.ing.geod. et geoinf.

Online predavanje će se, u trajanju od dva akademska sata, održati u srijedu 5. lipnja 2024. s početkom u 13.00 sati, putem Adobe Connect platforme Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije.

Prodaja kotizacija po cijeni od € 39 (s PDV-om) omogućena je putem sustava Entrio na poveznici: https://www.entrio.hr/event/koristenje-topologija-u-izradi-elaborata-nove-izmjere-softverom-g6cad-18975

Ovo predavanje uvršteno je u Godišnji program stručnog usavršavanja HKOIG za 2024. i vrednovano sa 2 (dva) akademska sata iz Područja 2 – Praktične primjene metodologija i pravila u struci.

 

 

Svi datumi


  • 5. Lip 2024. 13:00