Obavijest organizatora o održavanju online predavanja: Moderne geodetske tehnike rada u svrhu povećanja produktivnosti na terenu

Obavijest organizatora o održavanju online predavanja: Moderne geodetske tehnike rada u svrhu povećanja produktivnosti na terenu

U utorak, 6.6.2023. s početkom u 11.00 sati, a u trajanju od 4 (četiri) akademska sata održat će se u

organizaciji tvrtke Geo-centar d.o.o online predavanje pod nazivom:

„Moderne geodetske tehnike rada u svrhu povećanja produktivnosti na terenu“

Predavanje će se bazirati na primjeni modernih geodetskih tehnika rada koje omogućuju korisnicima značajno ubrzanje te povećanje produktivnosti na terenu. Neke od tih tehnika vezane su uz klasičnu geodetsku izmjeru (kodiranje, pozadinske mape, cloud servisi) dok su neke bazirane na modernoj LiDAR tehnologiji, kao što su ručni mobilni skeneri i LiDAR iz zraka. Posebna pažnja će biti posvećena praktičnim primjerima, kombinaciji podataka različitih instrumenata te diskusiji mogu li se mobiteli sa integriranim LiDAR senzorima koristiti u geodetske svrhe.

Predavač:
Luka Zalović, mag. ing. geod. et geoinf.

Radionica će se održati online, putem YouTube platforme, a upute za pristup bit će dostavljene polaznicima dan prije termina predavanja.

Prijave su moguće do ponedjeljka 5.6.2023. do 16:00 sati. Potrebno se prijaviti putem online obrasca (poveznica) i poslati potvrdu o uplati kotizacije do navedenog datuma.

Ova radionica uvrštena je u Godišnji program stručnog usavršavanja HKOIG za 2022. te je vrednovano sa ukupno 4 (četiri) akademska sata iz Područja 2 Programa stručnog usavršavanja HKOIG.

Poveznica na obrazac za prijavu:

https://forms.gle/4SbeNHX6Y3HBzYLcA