Najava predavanja „Predstavljanje smjernica i predložaka HKOIG“ – 27.6.2024.

Najava predavanja „Predstavljanje smjernica i predložaka HKOIG“ – 27.6.2024.

Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije u četvrtak, 27.6.2024. godine s početkom u 13.00 sati organizira predavanje na temu Smjernice za izradu elaborata iskolčenja građevine i iskolčenje građevine te Predlošci za potrebe stručnih geodetskih poslova prostornog uređenja i gradnje. Predavanje će održati predsjednik Odbora za etiku, stručna pitanja i propise HKOIG g. Marko Mlinarić, dipl.ing.geod. Ovim predavanjem će se predstaviti navedene Smjernice i Predlošci te će se prezentirati njihov sadržaj kao i razlozi za njihovo donošenje.

Predavanje će se održati isključivo online  - putem Adobe Connect platforme HKOIG, predviđeno trajanje predavanja je dva akademska sata.

Prisustvovanje ovom predavanju je besplatno, a prijaviti se možete putem poveznice: https://forms.office.com/e/zMQCfJ2SwB?origin=lprLink

Prijave su otvorene do četvrtka, 27.6.2024. do 8.00 sati, nakon čega će polaznici putem elektroničke pošte dobiti upute za pristup ovom predavanju.

Predavanje je uvršteno u Godišnji program stručnog usavršavanja HKOIG, te je vrednovano sa 2 (dva) akademska sata iz Područja primjene zakonodavstva (Područje 1).

Smjernice i Predloške možete pronaći na slijedećim poveznicama: