Najava aktivnosti stručnog usavršavanja u organizaciji Geodetskog fakulteta - Homogenizacija katastarskog plana

Najava aktivnosti stručnog usavršavanja u organizaciji Geodetskog fakulteta - Homogenizacija katastarskog plana

Geodetski fakultet Sveučilišta u Zagrebu organizira radionicu uključenu u Godišnji program stručnog usavršavanja HKOIG za 2024. godinu (Kontrolirana izobrazba putem interneta (e-learning)) pod nazivom:

  • Homogenizacija katastarskog plana

Radionica u trajanju od šest (6) akademskih sati održava se kontinuirano tijekom 2024. godine, mogućnost početka od sada nadalje.

Polaznici sami određuju početak (registracijom i prijavom na DEMLASLMS) te dinamiku obavljanja aktivnosti. Uplata troškova se obavlja NAKON što su sve obveze aktivnosti obavljene. Za polaznike koji ne trebaju priznavanje akademskih sati, aktivnost je besplatna.

Ova aktivnost uvrštena je u Godišnji program stručnog usavršavanja HKOIG za 2024. te je vrednovana s ukupno šest (6) akademskih sati stručnog usavršavanja iz Područja 2 stručnog usavršavanja.

 

Više o radionici i načinu prijave

Geodetski fakultet Sveučilišta u Zagrebu organizira aktivnost uključenu u Godišnji program stručnog usavršavanja HKOIG za 2024. godinu (radionicu) pod nazivom:

  • Homogenizacija katastarskog plana

Izvođači aktivnosti: prof. dr. sc. Miodrag Roić sa suradnicima

Radionicu u trajanju šest (6) akademskih sati putem sustava za udaljeno učenje DEMLASLMS moguće je obaviti tijekom 2024. godine. Početak i dinamiku određuju polaznici sami prema svojim mogućnostima i slobodnim terminima.

Ova aktivnost uvrštena je u Godišnji program stručnog usavršavanja HKOIG za 2024. te je vrednovana sa ukupno šest (6) akademskih sati stručnog usavršavanja iz Područja 2 stručnog usavršavanja.

Uplata troškova omogućena je putem sustava Entrio na poveznici:

https://www.entrio.hr/event/homogenizacija-katastarskog-plana-19646

(NAPOMENA: troškovi se uplaćuju nakon obavljanja svih obveza na radionici i ostvarivanju prava na akademske sate.)

Prijave na DEMLASLMS aktivnost Homogenizacija katastarskog plana te Entrio su otvorene.