Otvorene prijave za prisustvovanje 15. SIMPOZIJU OVLAŠTENIH INŽENJERA GEODEZIJE

Otvorene prijave za prisustvovanje 15. SIMPOZIJU OVLAŠTENIH INŽENJERA GEODEZIJE

Sa današnjim danom, 13. rujna 2022., otvorene su prijave za prisustvovanje 15. SIMPOZIJU OVLAŠTENIH INŽENJERA GEODEZIJE.

Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije u suradnji s Council of European Geodetic Surveyors – CLGE i European Spatial Data Research EuroSDR, organizira 15. SIMPOZIJ OVLAŠTENIH INŽENJERA GEODEZIJE pod nazivom „Geodezija i vode“, koji će se održati od 12. do 15. listopada 2022. godine, u Opatiji

Ovogodišnji Simpozij održat će se po hibridnom modelu, predavanjima će se moći prisustvovati uživo u kongresnom centru u Opatiji ali i putem live streaminga svih događanja Simpozija (Live + Digital). Broj mjesta za fizičko prisustvovanje je ograničen na 600 te će prijave biti otvorene do popune predviđenog broja mjesta. Broj prijava za online prisustvovanje nije ograničen. Iznimno, u slučaju nepovoljnog razvoja epidemiološke situacije što bi rezultiralo ponovnom zabranom okupljanja većeg broja osoba, Simpozij će se u cijelosti održati online. Prijaviti se može isključivo putem sustava Entrio na slijedećoj poveznici:

Prijava sudionika  

Preliminarni program Simpozija

Prisustvovanje Simpoziju vrednovat će se s 21 akademski sat stručnog usavršavanja.

Prijave za smještaj sudionika Simpozija mogu se obaviti putem slijedeće poveznice, što ne isključuje mogućnost osobnog aranžmana smještaja:

Prijava za smještaj